Skip to main content

Dreptul la fericire. Despre ce e vorba în prima producţie a Ruxandrei Ion la Happy Channel, fostul Euforia TV

 
Florina Oneţiu, psiholog şi prezentatoare a emisiunii Dreptul la fericire
Florina Oneţiu, psiholog şi prezentatoare a emisiunii Dreptul la fericire

Prima producţie a Ruxandrei Ion pentru postul Happy Channel (cum se va numi Euforia TV), va fi programul Dreptul la fericire, prezentat ca un "reality-show experiment".

Publicitate

Noua emisiune va începe să fie difuzată din 8 martie, ziua în care Euforia TV va fi relansată ca Happy Channel, televiziunea pentru femei a grupului Intact.

Show-ul Dreptul la fericire îşi propune să prezintă şi să găsească soluţii pentru problemele şi traumele cu care se confruntă unele femei, spun oficialii Antena Group.

Cum se va desfăşura emisiunea

Timp de trei luni, cinci femei vor locui în “Casa Fericirii”, unde cu ajutorul unor psihologi vor încerca să-şi depăşească traumele.

Cazuri de violentă domestică, traumă emotională în urmă unui transplant dublu, arsuri cauzate de explozia unei sobe, cu urmări fizice, un alt caz emoţionant al femeii care, departe de România, îşi doreşte cu orice preţ să se intoarcă acasă şi cazul unui jurnalist căruia afecţiunea cu care a fost diagnosticat i-a schimbat complet viaţa, sunt câteva dintre poveştile prezentate în emisiunea produsă de Ruxandra Ion la Happy Channel, potrivit comunicatului de presă.

Emisiunea va fi moderată de doi psihologi, Florina Oneţiu şi Violeta Dumitrescu. Pe tot parcursul emisiunii, cele două vor lucra cu cele cinci femei aflate în casă şi vor oferi sfaturi şi recomandări telespectatorilor.

“Dreptul la fericire” este un format original, o idee care aparţine Ruxandrei Ion, consilier pe zona de conţinut Happy Channel şi producătorului Simona Macovei.

Structura de difuzare a producţiei presupune o emisie de luni pană joi, transmisă în două părti: primele 60 de minute vor fi difuzate de la oră 17.00 la oră 18.00, urmând ca partea a doua să fie difuzată de la ora 20.00, la 21.00.

Despre Happy Channel

Happy Channel, canal TV care face parte din portofoliul Antena Group, se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani). Noul post de televiziune îşi propune nu doar să ofere telespectatoarelor producţii targetate pe dorinţele şi aşteptările lor, ci şi să le reprezinte cauzele şi să militeze pentru ele.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Asa e Andreea. Cred ca ar trebui sa te angajeze consilier in locul Ruxandrei Ion. Am impresia ca te pricepi bine de tot. Tu de exemplu ce productii "ve-ti difuza" cand ajungi consilier ?
  • Iulian Iulian
    Trebuia sa produca telenovele romanesti si sa bage Prizoniera dragostei, serialul fenomen care a ridicat Euforia in top 3-5 in august 2015!
  • Alex Alex
    Deja au dat-o in bara! Dna Ruxandra a spus ca trosonul orar 16-20 va fi dedicat exclusiv telenovelelor Televisa iar acum vor difuza de la 17-18 "Dreptul la fericire"! Stiam ca nu totul e asa roz!
  • Andreea Andreea
    Poate ne spuneti si ce productii Televisa ve-ti difuza. Nu mai este mult si in curand va avea loc rebranduirea Euforiei Tv, iar voi nu promovati in nici un fel aceasta schimbare. Ma tot uit pe Euforia si pe celelalte posturi ale trustului Intact dar nu am vazut nici un fel de promovare. Cum vreti sa se uite oamenii la noul post daca voi nu-i informati cu privire la noua schimbare care va avea loc ?! Daca veti face promovare doar in ultimele doua saptamani, nu este suficient, promovarea tv trebuia inceputa inca de luna trecuta pentru ca nu toti oamenii au internet. Foarte multi oameni habar nu au ca va exista Happy Channel, astfel ca nu veti avea audienta mai mare decat a avut Euforia Tv pana acum. Este foarte simplu ce trebuie sa faceti pentru a avea succes sau nu : daca faceti promovare adevarata oamenii se vor uita, daca nu faceti ... oamenii nu se vor uita.

Trimite un comentariu

sus