Skip to main content

Serialul Atletico Textila cu foştii Mondeni va fi joia, la Pro TV

 
Atletico Textila (3)
Atletico Textila (3)
Foştii Mondeni de la Prima TV sunt jucători în Atletico Textila de la Pro TV. Serialul de comedie va debuta peste două săptămâni, pe 10 martie. Atletico Textila este programat joia, de la 21.30, după serialul Las Fierbinţi.
Publicitate

În fiecare episod, va fi prezentată comica lume a fotbaliştilor de la Atletico Textila, în încercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes în afaceri şi, de ce nu, la femei! Nea Gică, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil şi toată lumea îi ştie de frică, inclusiv antrenorul Traian.

Iubit de întreaga echipă, Traian este omul care se pricepe la orice, ştie orice şi poate să dea sfaturi despre orice, dar viaţa i se complică în momentul în care Raluca, soţia patronului, preia cârmele echipei Atletico Textila, după ce soţul ei suferă un atac de cord.

Se visează creatoare de modă şi femeie de afaceri de succes, însă are intenţii bune şi abordează optimist orice problemă, chiar dacă respectiva problemă o depăşeşte complet, cum ar fi conducerea unui club de fotbal.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus