Skip to main content

VIDEO. Willem Dafoe recreează scena de la metrou cu Marilyn Monroe într-un spot Snickers

 
VIDEO. Willem Dafoe recreează scena de la metrou cu Marilyn Monroe într-un spot Snickers

Într-un nou spot pentru brandul Snickers, actorul Willem Dafoe recreează celebra scenă din filmul "The Seven Year Itch" în care rochia lui Marilyn Monroe se ridică din cauza curentului produs de o gură metrou din New York City, scrie AdWeek.com.

Publicitate

Reclama creată de BBDO New York va fi difuzată în timpul celei de-a 50-a ediţie a Super Bowl, eveniment recunoscut ca un magnet de publicitate şi prilej de lansare a unor reclame memorabile.

Spotul este creat pe cunoscutul scenariul "ce ar fi făcut protagonista dacă i-ar fi fost foame" în timpul filmărilor pentru pelicula The Seven Year Itch.

"Trebuie să recunosc, să joc rolul unei bombe sexy este o provocare nouă pentru mine. Având în vedere faptul că sunt un mare fan al actriţei Marilyn Monroe, n-am putut să spun nu oportunităţii de a intra în pantofii şi celebra rochie albă a vedetei"

Willem Dafoe nu este la prima apariţie într-un spot difuzat în timpul competiţiei Super Bowl. În 2003, Dafoe a jucat rolul diavolului într-un spot pentru brandul Mercedes-Benz.

În reclamele Snickers au mai apărut, de-a lungul timpului şi alţi actor celebri. În octombrie 2014, brandul de ciocolată lansa un spot în care Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul lui Mr. Bean, intră în pielea unui ninja.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuliana Iuliana
    Ciudata alegere - impactul e cu mult prea puternic, am si uitat de Snickers...

Trimite un comentariu

sus