Skip to main content

Anunţul lui Iohannis că îi retrage Ordinul Naţional „Steaua României” lui Tőkés s-a comentat intens

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Anunţul făcut de preşedintele Klaus Iohannis că îi retrage Ordinul Naţional „Steaua României” lui László Tőkés a fost intens comentată pe Facebook.

Publicitate

Mesajul şefului statului a adunat aproape 1.500 de comentarii pe reţeaua de socializare potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"Am decis astăzi să-i retrag Ordinul Naţional „Steaua României” lui László Tőkés. Cel care primeşte şi acceptă o distincţie din partea statului român trebuie să recunoască şi să respecte România, trebuie să aprecieze valorile care stau la baza Constituţiei ţării", a scris Iohannis pe Facebook.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta, Elena Udrea şi Cristian Popescu Piedone,au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 1485 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Victor Ponta, 730 comentarii pe Facebook la mesajul:

La peste o lună de când mor bebeluşii într-o instituţie de sănătate a Statului Român, dl. Iohannis "urmăreşte cu îngrijorare" şi "aşteaptă ca instituţiile să îşi facă treaba"! Deşi în cazul tragediei de la "Colectiv" (club 100% privat) domnia sa ştia în 48 de ore (fiind pe drum spre o petrecere la Sibiu) cine este vinovat! Atunci "a fost nevoie să moară oameni" ca dl. Iohannis să îşi pună "Guvernul Său"! Acum bieţii bebeluşi mor degeaba, nu are nevoie dl. Iohannis de ei în planurile sale politice! Credeaţi că Băsescu a fost cel mai cinic şi lipsit de scrupule Preşedinte? Cred că ne-am înşelat!

3. Pagina oficiala Elena Udrea, 577 comentarii pe Facebook la mesajul:

Daca ieri eram "surprinsa in bratele unei femei", astazi, dupa prezenta mea la un eveniment al MDRA la Parlament, vad ca sunt speculatii despre posibile operatii estetice pe care mi le-as fi facut. O iau ca pe un compliment. De altfel, presupun ca nu mi le puteam face azi noapte cata vreme ieri la ICCJ, alaltaieri la sectia de politie, luni la Piatra Neamt, vineri la DNA si aproape in fiecare zi in public, nici presa si nici altcineva nu a remarcat schimbari spectaculoase in ceea ce ma priveste.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus