Skip to main content

Caravana Supraviețuitorul pleacă prin țară în căutarea candidaților pentru noul show care va fi difuzat de Pro TV

 
Caravana Supraviețuitorul pleacă prin țară în căutarea candidaților pentru noul show care va fi difuzat de Pro TV

Începând de săptămâna viitoare, caravana Supraviețuitorul va porni în căutarea concurenților pentru primul sezon al show-ului Supraviețuitorul care va fi difuzat de Pro TV.

"Toți cei care vor veni la preselecții au șansa să demonstreze că au ce trebuie pentru a fi printre cei 18 aventurieri care vor ajunge într-un colț de paradis rupt de civilizație, în lupta pentru marele premiu al show-ului", spun reprezentanții Pro TV.

Publicitate

Caravana va ajunge în orașele București, Timișoara, Iași și Cluj Napoca.

 • Prima oprire a caravanei Supraviețuitorul este în București, pe 25 martie, la Hotel Ramada Bucharest Park, de la ora 10:00.
 • Următoarea oprire este la Timișoara, pe 2 aprilie, de la ora 10:00,
 • Pe 9 aprilie Caravana ajunge la Iași a Hotel Unirea.
 • Caravana Supraviețuitorul are ultima oprire în Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, tot începând cu ora 10:00.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Vreau si eu sa particicip la acest show sa arat tuturor ca pot rezista 2,3 Chiar 4 saptamâni .. Ma numesc Marius si as fi încântat sa ma contactați ‭+40 (762) 559 606‬
 • Salut supraviețuitorul! Ma numesc Marius am 23 de ani si as fi încântat sa particip si eu la acest show tv sa dovedesc tuturor ca pot rezista pana la final... Va salut cu stima si respect Marius
 • Vreau sa patricip am 24 de ani, sunt din constanta, Nr meu 0760272729 contul meu de facebook ( https://www.facebook.com/cris.strike.5 )
 • O sa incep asa : oricine are dreptul sa participe chiar daca a mai participat la alte emisiuni ,chiar e un avantaj sigur pt cei care au mai fost si la protv .
  Cand am fost la preselectie la Bucuresti am completat gen un forrmular etc intr-o sala la hotel si 2 poze banale care am inteles ca oricum nu le vede nimeni :))) sa stau lin ca au iesit ok:)))), bun ce am constatat este ca eram foarte putini fata de ce ma gandeam eu iar in jurul meu erau maxim 4 persoane care nu le cunosteam de la tv :)))) au venit toate sezoanele de masterchef de romanii au talent etc si de la alte emisiuni de la alte tv si toti aveau niste fete de parca erau plantati acolo :)))) rar mai vedeai cate unu ca vb cu altu :))))) . e si normal unii sunt concurenti de meserie,poate si eu as face la fel daca m ar plati bine si nu as avea de munca etc .

  Dupa parerea mea concurenti vorr fi alesi din cei care au mai fost la pro sau la alte tv daca nu erau deja alesi si este de inteles este un risc foarte mare sa faci un show cu oameni necunoscuti pt prrimu sezon etc nici in show-ul original din US daca au scapat 3,4 pers care nu aveau leg cu tv sau nu cunosteau in industrie dupa primele 2 sezoane mai rau a devenit plin de actori de mana 2-3 tineri si photomodele care nu erau asa cunoscute sau deloc de public :))) asa ca na ce sa zic felicitari celor care poate au fost selectati pe bune ,sper sa fie macar 1 pers

  iar referitor la selectie nu asa se face :))) daca vrei sa para 100% dupa formulare completate poze etc mai dai un formular care a fost completat si trimis pe mail si pui pe unu sa traga 2 poze :))) dupa ce il predai ,am inteles ai cnp-uri forrmulare de mana etc . totu e ok :)))) in US trimiti mail completezi formulare pui poze etc faci si un filmulent ca sa vad aia ca esti instare sa vb macar la camera faci ceva interesant etc si apoi daca te selecteaza mergi la un interviu te descrri etc completezi si acolo un formular iti fac si ei poze te si filmeaza cand vb liber 10 min iti pun intrebari ...si apoi poate esti selectat . macar pleci cu impresia ca ai incercat si ca poate ai o sansa si ca si au facut o parere despre tine din tot ce ai trimis facut vb . nu te duci intr-o sala de mese si mazgalesti un formular care l ai mai completat o data :))))

  Si cu toate astea si acolo in US se fac mari manevre daca sunt 1- 2 pers chiar asa din popor :)) .

  Pot sa inteleg dc o sa fie cu oameni cunoscuti gen master etc pt ca nu vor sa riste prea mult si poate si eu la fel a;si proceda pt 2 sezoane poate dor 1-2 ar fi strecurati pe acolo ,este un risc e un buget mare pt emisiune si trebuie sa dea lovitura ca sa fie si sezonu 2 .
 • eu nustiu ce sa cred am inteles ca pe 23 aprilie va fi in Craiova caravana , poate cineva sa-mi raspunda sigur? imi doresc sa ajung in aceasta emisiune mai mult decat imi doresc aerul pe care il respir , va rog anuntatima si pe mine.

Trimite un comentariu