Skip to main content

EVZ şi un titlu care nu mai are nevoie de niciun comentariu: „Dana Năstase. O soţie ca o stâncă”

 
EVZ şi un titlu care nu mai are nevoie de niciun comentariu: „Dana Năstase. O soţie ca o stâncă”

Evenimentul zilei altfel, varianta de weekend a ziarului, chiar a fost altfel. Numărul de sâmbătă a apărut pe copertă cu un articol din seria Femeile din spatele bărbaţilor puternici ai României.

Publicitate

După apariţii precum Carmen Iohannis, Mioara Roman, Nina Iliescu sau Nadia Constantinescu, a venit şi rândul soţiei lui Adrian Năstase. „Dana Năstase. O femeie ca o stâncă”, a titrat EVZ Altfel, în ediţia de sâmbătă, chiar pe prima pagină.

„O prezenţă plăcută, calmă şi puternică”, scriu jurnaliştii în textul despre soţia fostului premier al României, Adrian Năstase. „O doamnă elegantă, aproape cu note de aristocraţie în ţinuta sa. Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase. O femeie care dincolo de orice încercări ale vieţii a ştiut cum să-şi păstreze echilibrul, cum să ţină în pumnul strâns familia. O femeie pentru care bărbatul vieţii sale are curajul să îşi declare public iubirea”, arată EVZ.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jony jony
    Cine-i dana nastase?
  • laszlo laszlo
    dar de faptul ca a fost condamnata alaturi de sotul ei nu au scris???
  • @Iulian @Iulian
    chiar ai nevoie sa ti se dea mura in gura, sau faci un efort de gandire si te prinzi si singur ce au vrut sa zica cei de la pdm cu stirea asta?
  • Iulian Iulian
    Asa, si? Cui ii pasa? Sau ati fost platiti sa faceti stirea?

Trimite un comentariu

sus