Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Informaţia că Wizz Air va avea curse la Suceava, de interes pentru internauţi

 
BLOGOSFERĂ. Informaţia că Wizz Air va avea curse la Suceava, de interes pentru internauţi

Un text scris de Dinu Zara despre faptul că Wizz Air ar putea opera zboruri din Suceava în viitorul apropiat a fost de interes pentru internauţi care l-au distribuit intens pe Facebook.

Publicitate

Articolul care vorbea despre un anunţ important pe care urmează să-l facă în această săptămână compania aeriană low cost a fost distribuit de peste 500 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Compania aeriană low-cost Wizz-Air a convocat pentru miercuri, 6 aprilie 2016, o conferinţă de presă la un hotel din municipiul Suceava. La conferinţa de presă va participa Doug Oliver, Head of Communication Wizz Air, dar şi reprezentanţi ai Aeroportului "Ştefan cel Mare" Suceava. Conform invitaţiei transmisă de responsabilul de comunicare al companiei, în cadrul conferinţei de presă va fi făcut "un anunţ important pentru toate operaţiunile din Suceava şi pentru piaţa de transport aerian din România". Anunţul ar viza operarea de către Wizz Air a unor curse de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" Suceava."

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. dinuzara.com, “Wizz Air vine la Suceava! Compania low-cost va anunţa curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare””, 522 share-uri pe Facebook.

2. biziday.ro, “Ce este un off-shore şi cui foloseşte Panama Papers”, 271 share-uri pe Facebook.

Din articol:

La fel ca şi scandalul Wikileaks, acest Panama Papers despre care aţi auzit în ultimele ore şi despre care veţi continua să auziţi, bate către zone greu de dibuit în acest moment. Eu o să-mi fac datoria de a vă explica unde poate duce acest scandal, cum funcţionează şi care este rostul firmelor off-shore, asta pentru a vă pregăti pentru ceea ce pare că urmează.

3. lucianmindruta.com, “5 motive sa-ti faci bine slujba pe care o urasti”, 251 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Asa ca, dragii mei, daca nu gasiti nici in dimineata asta puterea sa va dati demisia, sa stiti ca exista ceva si mai socant: sa faceti bine ceva ce nu va place. Luati si niste extraveral la voi, sa nu faca seful atac cerebral.

4. Bloguri Adevarul, “Poziţia opoziţiei”, de Andrei Pleşu, 141 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Credem, s-ar zice, că, în materie electorală, vinovată nu e formaţiunea care pierde alegerile, ci aceea care le cîştigă: cîştigătorii sunt cei care, prin malversaţiuni, bacşişuri, promisiuni goale, demagogie populistă etc. ies pe locul întîi, păcălind lumea. Din punctul meu de vedere însă, nu vom progresa politic şi nu vom schimba nimic, dacă nu vom reflecta cît de cît şi asupra inaptitudinii celor care pierd. Şi perdanţii sunt, totuşi, responsabili de înfrîngerea lor.

5. tolo.ro, “La 4 luni de la Colectiv, directorii de spitale sunt neschimbaţi. Cum i-au minţit ei pe părinţi şi pe medicii din străinătate – povestea emisiunii ”În premieră””, 96 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Pentru noi, ca jurnalişti, să relatăm faptele, chiar dacă ele vin împotriva opiniei majoritare a publicului, este o obligaţie. Dar pentru nişte profesionişti ai sănătăţii să pună în discuţie mituri iubite de oameni şi să fie apoi supuşi dizgraţiei publice, doar pentru că au depus mărturie împotriva puterii afective a mulţimii, nu e un lucru obişnuit.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus