Skip to main content

Irina Radu: TVR îi poate plăti pe angajaţii care „nu au făcut nimic luni de zile”, dar nu pe Pătraru, a cărui emisiune aduce profit

 
Irina Radu
Irina Radu
Irina Radu, membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române, a declarat pentru agenţia de presă News.ro că a renunţat la mandatul dat de membrii Consiliului, de a avea drept de semnătură, pentru că nu îşi poate asuma, de pildă, ca angajaţii salariaţi ai televiziunii care ”nu au făcut nimic luni de zile să îşi salariile”, dar ”să nu poţi plăti oamenii care îmi livrează o emisiune care îmi aduce profit, emisiunea lui Pătraru”.
Publicitate
”Pentru cei cu carte de muncă, salariile se dau înainte de Paşte, pentru colaboratori am zis că facem toate eforturile să le dăm. Nu pentru că nu vrem, ci pentru că aşa este legea, întâi trebuie să plăteşti salariile”, a explicat Irina Radu, care a precizat că Dragoş Pătraru şi colegii lui nu sunt angajaţi salariaţi, ci colaboratori.

De aici derivă, de altfel, şi problemele care vizează plata celor care nu au statut de angajaţi ai televiziunii, ceea ce, spune Irina Radu, creează situaţii paradoxale: ”Cum e să iei salariile şi să nu faci producţie, cum e să îşi ia salariile unii care nu au făcut nimic de luni de zile şi să nu poţi plăti oamenii care îmi livrează o emisiune care îmi aduce profit, emisiunea lui Pătraru?” Irina Radu, pe care ceilalţi membri ai CA-ului au împuternicit-o cu drept de semnătură, în lipsa unui preşedinte-director general, a anunţat că nu va mai semna nimic şi că ”dacă este un Consiliu cu picioarele pe pământ, va trebui să desemneze, până la numirea preşedintelui-director general o altă persoană în locul meu, care să semneze diferite documente”.
Paginademedia.ro a relatat zilele trecute despre renunţarea Irinei Radu la împuternicirea dată de Consiliul de Administraţie prin care asigura derularea activităţii curente a instituţiei.
„Nu poti sa lasi un om sa munceasca de buna voie si cu buna credinta si sa il acuzi apoi de tot felul de aberatii, folosind minciuni si scenarii. Nu poti sa incerci sa pui pe seama cuiva care de 6 luni tine o barca la suprafata, trecutul si esecul unei institutii,datoriile si nenorocirile de un deceniu!”, a declarat ea pentu Paginademedia.ro, în urmă cu două zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hehe hehe
    Pey de ce sa il platesti pe patraru ? La cat *** de angajatii care si-au cerut in instanta drepturile banesti, eu sunt sigur ca va munci luni in sir, fara sa fie platit.. Asa ar face o persoana adevarata, nu ??
    Probabil ca angajatii aia care nu muncesc...nu muncesc pentru ca nu sunt pusi sa munceasca.. Oare cine i-a pastrat pe astia de nu muncesc dupa restructurarea din 2013 ???
    Da, nu sunt bani pentru productie, de aia nu prea muncesc angajatii TVR, dar hai sa ne gandim din vina cui nu mai sunt bani... Irina Radu a avut functii de conducere o gramada de ani..Poate ne spune ea :)..
    Cata sila imi este...
  • livia pila livia pila
    @ viorel
    In tvr adevaratii profesionisti muncesc. Amatorii angajati pe pile stau degeaba, au stat si vor sta pana vor fi dati afara sau constransi sa munceasca. Un profesionist lucreaza intotdeauna indiferent daca e constrans sau nu si chiar daca mai are si alte colaborari.
  • RT RT
    @geo Nu aduce nimeni un leu in TVR. Toti vin sa ia. Patraru e platit de TVR.
    @max Si mirciulica al tau si patraru sunt niste mascarici fara valoare. Deci nu imi da exemple de audienta penibila.
  • Obositu' Obositu'
    Cind zice de cei care-si iau salariile fara sa faca nimic se refera, probabil, la ''nepoata'' angajata la fantomaticul serviciu de comunicare (sau Marketing) si la prietenii cu care a venit si pe care i-a proptit Tanase in functii de conducere... Apropo, tot un prieten de-al ei a oprit productia...
  • dan petrea dan petrea
    La Liviu Mihaiu nu se uita nimeni. Cu exceptia Irinei Radu care l-a readus in TVR. Una dintre deciziile ei catastrofale. Ca si readucerea Andreei Marin.
  • viorel viorel
    La TVR e ca la baile Govora,salariatii stau, nu muncesc si se vaicaresc.Pe canalele Tvr cele mai multe emisiuni sunt reluari.In Tvr e paradis pentru amante,pile,cunostinte.Cei care sunt profesionisti lucreaza si la privat iar inTvr vin sa si ridice salariile( operatori,editori imagine,regizori).O institutie in care cine munceste ori e prost ori nu gandeste.
  • livia pila livia pila
    Un exemplu de persoana platita fara rost-LUMINITA VELCIU. Mai nou si supleanta in CA al TVR.
  • max max
    RT,cu audienta aia de 0,1 Patraru l-a cam batut pe mirciulica in 2015.Uite articolul,chiar de pe site-ul asta care spune asta:http://www.paginademedia.ro/2016/01/one-man-show-dragos-patraru-mai-multi-telespectatori-decat-mircea-badea-in-2015-la-nivel-national-si-pe-comercial-aproape-egal-la-orase
  • geo geo
    RT, din cite am citit, Patraru si alți colaboratori aduc bani la TVR, bani din care sunt platiti ei si angajatii TVR. Ma indoiesc ca Liviu Mihaiu aduce bani la TVR ori are o audienta ”Între bine și rău” mai mare decit acest Patraru. La cine renunțăm...da, la amândoi, după tine, doar TVR ”are destui profesionisti angajati”, ca sa te citez.
  • livia pila livia pila
    Intoxicare marca Irina Radu.
  • Radu Tudor Radu Tudor
    Ce vrajeala si pe Irina Radu. Patraru face profit? E platit de TVR, unde-i profitul. Halal colaborari externecu emisiuni cu audienta 0.1. Anajatii care nu fac nimic, nu sunt pusi sa munceasca. De ce nu muncesc? Nu conducerea e de vina? De ce are nevoie TVr de emisiuni si colaborari externe cand are destui profesionisti angajati, care nu performeaza din cauza managementului defectuos marca Irina Radu. Bravo Irina Radu. Hai cu insolventa. Ba nu, ca de fapt nu eu vreau insolventa.

Trimite un comentariu

sus