Skip to main content

VIDEO. Clipul Carla`s Dreams, „Eroina” în vizorul CNA. Telespectatorii l-au considerat prea deocheat

 
VIDEO. Clipul Carla`s Dreams, „Eroina” în vizorul CNA. Telespectatorii l-au considerat prea deocheat
Videoclipul piesei Sub pielea mea, de la Carla`s Dreams, pe masa CNA. Clipul a fost monitorizat de forul audiovizual după ce a primit sesizări de la telespectatori care spuneau că este prea „deocheat” pentru a fi difuzat în timpul zilei.
Publicitate
Forul audiovizual ar putea lua în discuţie mâine clipul cântat de Carla`s Dreams. Dacă CNA va considra că a fost încălcată legislaţia audiovizuală, ar putea cere intrarea în legalitate a clipului, adică interzicerea de pe TV în această formă sau mutarea lui după o anumită oră.

Ce spune legislatia audiovizuală:

ART. 18 din Codul de Reglementare în Audiovizual - Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă:

a) violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat;

b) scene de sex, limbaj sau comportament obscen

c) persoane în ipostaze degradante;

Clipul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Titi Mos, daca pe tine te trimite cu gandul la HEROINA, si nu la EROINA (o iubita/femeie care este pe cont propriu luptand pentru asi face un viitor) este fix problema ta, fiecare gandeste cat ii duce.
  • MRG MRG
    #Eroina. Doamna Georgescu Laura, v-ati consumat orice reputatie! *** matale. Si, stimati lingai PSD de la CNA, Sub pielea mea este o piesa foarte buna, pt. standardele de *** ale Romaniei. Voi nu vedeti ce se intampla pe manele? Hai, ce atatea discutii cu voi? *** Taraf TV!
  • andipanda andipanda
    Trebuie sa fii tare tembel sa zici ca acest videoclip e prea deocheat.
  • Titi Mos Titi Mos
    CNA-ul ar trebui sa se sesizeze pentru ca piesa face trimitere la HEROINA!!!!
  • AL AL
    chiar asa e. in general posturile muzicale de la noi sunt cam porno. Insa e inadmisibil si tragicomic faptul ca CNA sa discute mult prea tarziu orice problema. Piesa e pe tv de mult timp, deja nu mai e asa de hit.
  • Iuli Iuli
    Dar manelistii au voie cu videoclipuri ***? Apar fete aproape goale, dar niciun membru de 2 lei de la Cna nu zice nimic.

Trimite un comentariu

sus