Skip to main content

Antena Group, conducere nouă după condamnarea lui Sorin Alexandrescu

 
Antena Group, conducere nouă după condamnarea lui Sorin Alexandrescu

Antena Group anunţă "o nouă structura executivă efectivă" la câteva zile după ce Sorin Alexandescu, CEO al grupului, a fost condamnat în dosarul de şantaj Antena-RCS&RDS la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Publicitate

Astfel, Isabella Carmu, Channel Manager Antena 1, va ocupa funcţia de General Manager al companiei, în timp ce Cristian Ionescu, Channel Manager Antena Stars, va avea rolul de Deputy General Manager.

Cei doi executivi vor coordona întreaga activitate operaţională a televiziunilor parte a Antena Group (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV), precum şi a platformelor digitale ale companiei.

Sorin Alexandrescu, cel care până astăzi asigura conducerea executivă:

“Isabella şi Cristi cunosc foarte bine organizaţia, fiind doi dintre oamenii care au crescut odată cu acest business. Antena Group are un sistem de management foarte eficient. Am certitudinea că intreaga echipa ştie foarte bine ceea ce are de făcut pentru a oferi publicului şi partenerilor cele mai bune rezultate. În ceea ce mă priveşte, îmi susţin cu toată convingerea colegii şi mă voi concentra pe recursul cazului din instanţa, pentru a-mi demonstra nevinovăţia.”

Despre Isabella Carmu şi Cristian Ionescu

Isabella Carmu este de aproape 19 ani în grupul Intact, începându-şi cariera în cadrul departamentului de Programe al Antenei 1. A fost numeroşi ani director de achiziţii, iar din 2012 ocupă funcţia de Channel Manager Antena1.

Cristian Ionescu face parte din grupul Intact de peste 20 de ani. A debutat în zona de print, alegând apoi Ştirile TV şi evoluând de la rolul de reporter, şef secţie, editor, producător general până la cel de redactor şef al Observatorului.

În 2014, a devenit managerul reţelei teritoriale a grupului, iar din 2008 coordonează echipa care realizează emisiunile “Acces Direct “ şi “Un show păcătos” de la Antena1. În 2013, a relansat postul Antena Stars şi a impus pe piaţă una dintre cele mai urmărite platforme online dedicate lumii celebrităţilor – spynews.ro.

Antena Group cuprinde televiziunile Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi ZU TV, precum şi operaţiuni digitale.

Anunţul noilor numiri la conducerea Antena Group a fost făcut pe site-ul intactmediagroup.ro.

CONTEXT. Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru şantaj, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.

Potrivit rechizitoriului, în perioada 16 aprilie - 21 mai 2013, în calitate de director general al SC Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra unui acţionar al unei societăţi comerciale (parte vătămată) ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de inculpat. Conform datelor din anchetă, pesoana ce ar fi fost şantajată este administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

În acelaşi caz justiţia a mai luat decizii asupra următoarelor persoane fizice şi juridice:

  • George Matiescu, director Intact, achitat pentru acuzaţia de complicitate la şantaj.
  • Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate de Curtea de Apel de acuzaţia de şantaj.
  • Antena TV Group: amenda penala la 350.000 de lei pentru santaj (în jur de 77.000 de euro).
  • Camelia Voiculescu - 2 ani cu suspendare.
  • Dan Voiculescu - 2 ani pentru complicitate la şantaj. Sentinţa va fi contopită cu pedeapsa pe care o săvârşeşte în prezent: de 10 ani de închisoare în cazul privatizării ICA.
  • Şerban Pop, fostul şef ANAF - 2 ani de închisoare cu executare pentru permiterea accesului unei persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Sa conduca bine Antena 1, sa nu fure si sa nu aduca formate care nu fac audienta

Trimite un comentariu

sus