Skip to main content

NIŞĂ. Burda România lansează revista abcDiabet

 
NIŞĂ. Burda România lansează revista abcDiabet

Burda România lansează pe 20 mai, abcDiabet, o revistă dedicată celor care doresc să ţină sub control diabetul sau să prevină apariţia bolii.

Publicitate

"Cu un concept editorial 100% autohton, abcDiabet răspunde perfect nevoilor de informare ale celor care suferă de această afecţiune, punându-le la dispozitie cele mai noi informaţii, sfaturile unor specialişti reputaţi, principii de nutriţie şi reţete, dar şi poveşti de succes ale unor oameni care reuşesc să aibă o viaţă activă în ciuda bolii", spun reprezentanţii Burda România.

Prima ediţie a revistei cuprinde materiale speciale dedicate ameninţărilor obezităţii în rândul copiilor, un interviu cu profesor doctor Nicolae Hâncu şi un glosar de termeni medicali.

Daniel Secarea, publisher Burda Romania:

“Într-o perioadă în care print-ul românesc este văduvit pe nedrept de bugete de publicitate, Burda Romania vine cu un produs nou, complet original, cu un continut 100% romanesc adresat unei nişe tot mai mari. Coordonatele tehnice ale revistei - format, hartie, layout - indreapta abcDiabet catre zona glossy a revistelor româneşti şi îi conferă un mare potential de comunicare pentru clienţii de publicitate.”

Tipărită în 23.000 de exemplare, revista abcDiabet îşi propune o apariţie trimestrială şi poate fi achiziţionată la preţul de 7,99 lei. abcDiabet va fi declinat şi în online, pentru început ca secţiune pe site-ul femeia.ro.

Lansarea oficială a revistei va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 11, în cadrul Expo Diabet. Cu această ocazie, vor vorbi specialiştii în diabet şi nutriţie Dr Lidia Soldea şi Dr Antoaneta Cretu, iar invitata va fi vedeta TV Livia Dila.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus