Skip to main content

AUDIENŢE. WowBiz a condus audienţele, cu un scandal Luminiţa Anghel - fiu adoptiv

 
Madalin Ionescu
Madalin Ionescu

WowBiz a condus audienţele cu ediţia de marţi seara, la nivel naţional şi urban. Comercialul a fost al Pro-ului. Un nou scandal în care sunt implicaţi Luminiţa Anghel şi fiul ei adoptiv a fost „motor” de audienţă pentru emisiunea prezentată de Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute marţi seara de WowBiz:

NAŢIONAL. Emisiunea tabloid de la Kanal D a fost urmărit, între 23.00 şi 00.40, de 876.000 de persoane din întreaga ţară. Kanal D a avut poziţie de lider pe acest segment orar. Pro TV a avut locul secund, cu o medie de 782.000 de privitori, în timp ce Antena 1 avea 464.000 de telespectatori. Postul Intact a avut pe post, de la 23.30, Un show păcătos. Emisiunea lui Capatos începe cu o jumătate de oră mai târziu decât cea a lui Mădălin Ionescu.

URBAN. WowBiz a avut şi urbanul: peste jumătate de milion de persoane, la emisiunea lui Mădălin Ionescu. Pro TV avea pe acelaşi interval 443.000 de persoane.

COMERCIAL. Pro TV a avut publicul comercial. Postul a fost urmărit de 284.000 de persoane pe intervalul WowBiz. Kanal D a avut însă locul secund: cu o medie de 255.000 de persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV de marţi, 28 iunie, pe intervalul WowBiz, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 876.000 4,8 17,4
2 Pro TV 782.000 4,3 15,5
3 Antena 1 464.000 2,5 9,2
4 Antena 3 357.000 1,9 7,1
5 Romania TV 306.000 1,7 6,1

Audienţa posturilor TV de marţi, 28 iunie, pe intervalul WowBiz, la nivel URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 523.000 5,2 17,8
2 Pro TV 443.000 4,4 15,1
3 Antena 3 283.000 2,8 9,6
4 Antena 1 239.000 2,4 8,1
5 Romania TV 190.000 1,9 6,5

Audienţa posturilor TV de marţi, 28 iunie, pe intervalul WowBiz, pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 284.000 5,8 20,7
2 Kanal D 255.000 5,2 18,6
3 Antena 1 145.000 3,0 10,5
4 Antena 3 62.000 1,3 4,5
5 Realitatea TV 44.000 0,9 3,2

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stiri Prahova Stiri Prahova
    felicitari wowbiz!
  • F F
    @ Gogule : stiu ca e cald afara, dar fierbi cam rau. :)) nu mai duce discutiile pe alte meleaguri. tu ai ales sa te dai mare specialist si sa te uiti cu superioritate la ceilalti, iar eu ti-am aratat ca esti departe de ceea ce pretinzi.

    pe nimeni nu incanta ca Wowbiz a avut 2000 de telespectatori mai mult pe comercial. audientele insa arata potentialul emisiunii si dificultatile concurentei. Antena 1 nu vrea sa mai piarda inca un tronson orar.

    cat despre audientele pe national si urban, chiar daca nu conteaza cat audientele pe comercial, ele au o importanta. daca nu esti de acord, intreaba oamenii din Antena de ce au dat comunicat ca au fost lideri pe national intr-o luna a verii trecute? :)) daca nu esti de acord, poti sa te contrazici cu ei. poate te mai specializezi putin.
  • Gogu Gogu
    @F: Dar tu vezi ca in septembrie 2014, un show pacatos avea dublu si ceva decat wow ***, pe comercial? Pai, e frumos asa ceva? Imi place ca te documentezi...
  • Gogu Gogu
    @F: hahahahahahahahaaaaaaaaaa!!!! Hai ca meriti felicitari, jur! Ai gasit in 5 ani, sau cati o avea wow ***, o luna in care a batut usp, cu 170.000 la 168.000????? Corect, ai dreptate! Jos palaria! Imi cer scuze ca am avut scaparea asta. Asa e. In 5 ani au batut o luna! Cu 170.000 la 168.000. Pe comercial. Ca restul target-urilor nu conteaza, urla toata lumea pe aici lucrul asta. Dar esti bun. Or sa te angajeze documentarist la wow ***. Cand o sa cresti.
  • F F
    @ Gogu : vezi ca inseamna sa spui niciodata fara sa te informezi. audiente septembrie 2015 pe toate targeturile publicate de paginademedia :

    http://www.paginademedia.ro/2015/10/analiza-cine-s-a-uitat-la-satra-de-pe-tv-capatos-un-public-ceva-mai-tanar-wowbiz-telespectatori-mai-de-la-tara

    WowBiz a fost pe toate targeturile peste Un show pacatos. Restul lectiilor tale nici nu mai merita sa le citesc.
  • Gogu Gogu
    @F: pai asta e si problema, ca ne uitam pe pagina de media. Dar nu pricepem. Adica, tu nu pricepi. Pentru ca esti un pion manipulabil. Care crede ca tot ce zboara se mananca. Pagina de media a facut numai topuri lunare pe target-ul urban. Un target ales arbitrar. Ca asa vor oamenii de aici. Topurile reale sunt alea pe comercial. Pe care pagina de media nu le-a prezentat absolut niciodata. Acolo, nici macar intr-o luna, in toata existenta ei, emisiunea wow *** nu a fost peste un show pacatos. Nici macar o luna, intelegi? Indiferent de orele de intrare, de iesire, de ce vrei tu. Crede-ma, ca stiu ce zic. Si, daca nu ma crezi tot aia e. Eu am rabdare sa te documentezi, daca ai cum, normal. Lungirea prime-time-ului tine de considerente de publicitate. Tarifele de publicitate ale emsiunor de prime time sint mult mai mari decit cele din late night. Si iti mai vand un pont: un show pacatos este singura emisiune de o asemenea longevitate (17 sezoane) care a avut medie de share constanta pe toata durata ei de viata (13-14 share pe comercial, lunar, de 17 sezoane!!!) Asta e o performanta care nu a mai fost atinsa de nici o alta emisiune concurenta, vreodata, in acesti ultimi 8 ani. Wow *** are fluctuatii uriase, de la o luna la alta, de la un sezon la altul. Pe scurt, in cuvinte simple, antena 1 stie exact ce incasari are pe tronsonul ala. Nu are rost sa faca giumbuslucuri acolo. Este un slot consolidat. Gata, promit ca e ultima lectie de media, oferita gratis. Urmatoarele vor fi pe bani..:)
  • F F
    @ Gogu : nu te mai da asa destept, ca nu e cazul. Antena prelungeste prime time-ul pentru ca e singura solutie pentru criza pe care o au pe intervalul asta. emisiunile au devenit de 3 ore in timpul saptamanii tocmai pentru ca la concurenta directa, Antena ajunge pe 3, asa ca prefera sa duca emisiunea din prime time in late time. Sa stii ca ani de zile prime time-ul a inceput la 20:00. Antena s-a adaptat si a concurat la 20:30, desi de teama de concurenta directa a avut incercari recente de fentare. Scuza asta ca Un show pacatos a fost lansat la 23:30 nu tine. Grila se adapteaza. Daca au incredere in emisiunea lor, atunci sa o puna la concurenta directa cu WowBiz si sa nu mai prelungeasca artificial prime time-ul. Dar Antena stie prea bine ce a patit Un show pacatos cand a concurat direct cu WowBiz.

    btw, WowBiz tot se mai lauda din cand in cand cu audientele. Un show pacatos mai rar si daca ne uitam la ultimile audiente postate de paginademedia pe divertisment pe luna martie, e usor de inteles de ce.
  • Gogu Gogu
    @F: iti raspund doar pentru ca nu am ce face la ora asta. Un show pacatos a fost ani de zile, un program care a inceput la 23,45. Asa a fost lansat, pentru ora aia. Cand antena era in pana de productii in prime time, ajunsese sa il programeze si de la 22,30. In creierasul tau cam ce inseamna asta? Iti spun eu, nu te chinui sa-ti framanti mintea: il puneau la bataie cu mari oroductii de prime time. Cand antena are ce pune in prime time, usp revine la ora normala 23,30 si cateodata 23,00 (joia). Bucura-te ca ti-am facut o analiza media pertinenta. Si-acum, du-te si termina lego-ul ala Duplo, nu mai sta pe site-uri de oameni mari.
  • F F
    @ Gogu : de aia fuge Un show pacatos de Wowbiz? :)) Antena 1 poate oricand sa il puna pe Capatos la bataie cu Wowbiz, dar alege sa nu faca asta.
  • Iuli Iuli
    Nu inteleg de ce romanii inca se uita la aceste emisiuni fake ..
  • Gogu Gogu
    @adi; @alin - bebeluselor, joc de glezne. Aseara un show pacatos - 16,7 cota de piata pe comercial, wow *** - 11. Verificati. Asta daca aveti unde, normal. Doar ca asta nu e o stire, e normalitate. Stirea a fost ca wow *** a batut o data in sezonul asta, pe comercial. De fapt, pe primul loc a fost pro-ul, dar pentru ei e o victorie uriasa, ca au intrecut un show pacatos si au iesit pe doi. Altfel, pe tronsonul ala, de ani de zile situatia sta la fel: 1 - Antena 1, 2 - Pro tv, 3 - Kanal d. Pe 18 - 49, urban. Adica, pe comercial!
  • Alin Alin
    A1 intrecuta de A3! mile, unde esti? nu mai au antenele bani pentru tine?
  • Jeni Jeni
    Buna seara!
    Cati copii de 20 de ani mai petrec vacantele cu parintii? De ce Luminita Anghel trebuie sa-l ia pe David in toate excursiile? De ce trebuie sa se supere David si sa o condamne lumea tot pe ea? Sunteti penibili! David trebuie sa si munceasca. Luminita prea l-a rasfatat! David nu intelege ce noroc a avut! O respect si o apreciez foarte mult pe aceasta mama !
  • john john
    de ce nu dati audientele emisiunilor de divertisment ? Sunteti neseriosi !
  • Adi Adi
    Cred ca Capatos e cam terminat. Ca emisiune. Gata cu tztze si dansuri din buric si alte maneliste de doi bani! S-a cam saturat lumea .

Trimite un comentariu

sus