Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Preşedintele Iohannis, „tocat” de România TV în ziua alegerilor. Burtiere manipulatoare în legătură cu un „document”

 
BURTIERĂ LA MINUT. Preşedintele Iohannis, „tocat” de România TV în ziua alegerilor. Burtiere manipulatoare în legătură cu un „document”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost „tocat” oră de oră de România TV în ziua alegerilor. Toată după amiaza, postul a anunţat un „document” care va arăta „cine l-a impus pe Iohannis”.

Publicitate

Pe tot parcursul zilei, au fost titrate pe burtieră titluri legate de preşedintele Klaus Iohannis, despre cum „vrea să ia controlul total” şi despre cum se vrea, „din laboratoarele secrete de la Cotroceni” să se atribuie „puteri sporite pentru preşedinte”.

Burtierele legate de „document” au rulat în buclă toată ziua, iar misterul a fost devoalat la ora 17.00. Era documentul care arăta câţi români din diaspora s-au înscris până acum pentru votul prin corespondenţă: 547.

„Începând cu data de 1 aprilie şi până în prezent s-au înscris în această bază 547 de români. Atâţia români îşi doresc să voteze”, a lămurit moderatoarea misterul ambalat bombastic toată ziua. Nu am aflat „cine l-a impus pe Iohannis”. A fost doar o întrebare pusă lui Alfred Bulai, pe care sociologul a şi calificat-o drept „scenarită”.

România TVR a inclus în program montaje cu citate din jurnalişti ca Dan Tăpălagă şi Cristian Tudor Popescu, în care aceştia îl lăudau, apoi îl criticau. În alte montaje, însoţite de o coloană sonoră, au fost prezentate „cele mai penibile imagini”.

GALERIE FOTO. Burtierele România TV, capturate de Paginademedia.ro de-a lungul zilei, vorbesc de la sine:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Noul OTV nu se dezminte. Ba acum il afiseaza si pe Basescu care face spume, fiind foarte potrivit acolo.
  • Adi Adi
    Oare doar eu am o senzatie de ***??
  • max max
    CNA,aceasta *** a PSD,trebuia de mult sa inchida RTV***Dar cum am spus,CNA e *** PSD,asa ca nici o sansa sa inchida RTV prea curand.
  • geo geo
    CNAul doarme...
  • Iuli Iuli
    Tipic RommaniaTv

Trimite un comentariu

sus