Skip to main content

Matt LeBlanc ameninţă că renunţă la Top Gear dacă nu pleacă Chris Evans

 
Matt LeBlanc ameninţă că renunţă la Top Gear dacă nu pleacă Chris Evans

Actorul Matt LeBlanc, cunoscut pentru rolul Joey Tribbiani din serialul Friends, ameninţă că renunţă la Top Gear dacă nu pleacă colegul său Chris Evans, scrie The Telegraph, care citează surse apropiate echipei BBC.

Publicitate

Prezentatorul american spune că este îngrijorat de comportamentul tiranic al lui Evans în relaţie cu ceilalţi membri ai echipei şi că este frustrant să lucrezi cu el.

"Echipa nu are 'chimie' iar atmosfera de la filmări este rece. Matt a spus că el nu va participa la filmarea altor sezoane dacă Chris nu pleacă. El nu este singurul nemulţumit din echipa Top Gear", scrie The Sun on Sunday, care citează surse din piaţă.

Aceste discuţii ar fi apărut şi ca urmare a scăderii majore de audienţă. Spre exemplu, ultimul show de săptămâna trecută a fost urmărit de doar 2,34 de milioane de britanici, asta în condiţiile în care cea mai mică audienţă a vechiului Top Gear, prezentat de Jeremy Clarkson şi echipa sa, a fost de 2,36 de milioane de persoane în luna iunie a lui 2003.

Contactaţi de The Telegraph, reprezentanţii BBC au refuzat să comenteze aceste zvonuri. În acelaşi timp, un reprezentant al prezentatorului LeBlanc a negat aceste informaţii şi a spus că "nu a existat nicio discuţie pe acest subiect".

Cu toate acestea, astfel de zvonuri privind echipa noului Top Gear nu sunt singulare. La finalul anului trecut, producătorul executiv Lisa Clark a demisionat spunând că nu mai suportă comportamentul tiranic al lui Evans. La momentul respectiv, Lisa Clark a spus că nu e normal ca "el să calce pe toată lumea în picioare". Şi atunci reprezentanţii BBC au negat orice conflict.

Dacă informaţiile privind decizia lui Matt LeBlanc de a părăsi show-ul dacă nu pleacă Evans se vor dovedi reale, atunci echipa BBC se vor afla în faţa unei decizii dificile.

Asta pentru că LeBlanc este cam singurul din noua echipă Top Gear care a avut lipici la public, iar producătorii emisiunii trebuie să decidă dacă vor să rămână cu alegerea făcută, Chris Evans, sau riscă să piardă prezentatorul preferat al publicului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus