Skip to main content

Vodafone îşi poate lansa proiectul de video on demand 4GTV, după ce a trecut prin CNA

 
Vodafone
Vodafone

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat act de notificarea Vodafone prin care compania anunţă că va avea un serviciu video on demand, sub denumirea 4GTV. Compania telecom a trimis către forul audiovizual notificarea privind acest serviciu pe 27 mai şi a revenit cu completări pe 10 iunie.

Publicitate

Potrivit documentului consultat de Paginademedia.ro, 4GTV va fi un serviciu mixt, disponibil doar în România. Serviciul va fi pe bază de acces la internet.

Data estimată a lansării era 17 iunie, însă notificarea Vodafone a ajuns abia astăzi să fie discutată în şedinţa publică a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Potrivit Deciziei CNA numărul 320 din 29 mai 2012 privind furnizarea serviciilor media audiovizuale la cerere, orice persoană care intenţionează să furnizeze astfel de servicii în România are obligaţia să notifice Consiliul cu privire la această intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

Potrivit aceleiaşi decizii, serviciul "video la cerere" este un tip de serviciu media audiovizual la cerere, neliniar, denumit şi video on demand, care oferă utilizatorului acces, la cerere individuală şi la momentul ales de acesta, la vizionarea de filme, videoclipuri, spectacole, live şi înregistrate, precum şi alte tipuri de conţinut video reunite într-un catalog de programe, indiferent de forma sub care acestea sunt selecţionate şi organizate în cadrul catalogului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    Orange-ul a făcut demult aceasta, si vodafone-ul în alte țări.bine că pe seenow nu este si pornografie infantilă decât la asta sunt buni. :/ ca si app you tot un fake❕ un fel de badoo

Trimite un comentariu

sus