Skip to main content

Beavis&Butt-Head, înapoi pe TV. Unde văd românii programul din anii '90

 
Beavis&Butt-Head, înapoi pe TV. Unde văd românii programul din anii '90

UPDATE. MTV Classic ,care va fi lansat luni în locul postului VH1 Classic, va disponibil doar în Statele Unite, potrivit site-ului Ozap.com. Astfel, canalul VH1 Classic care se regăseşte în pachetele unor cablişti din România va difuza aceleaşi programe ca până acum.

Publicitate

”Beavis & Butt-Head”, ”Jackass” şi ”Punk’d”, programe celebre ale anilor '90, revin pe TV de luni şi vor putea fi vizionate şi în România. Postul de muzică VH1 Classic, care din 1 august trece printr-un proces de rebranding şi se transformă în MTV Classic, este disponibil şi pentru o parte dintre abonaţii operatorilor UPC şi Telekom.

Postul MTV Classic va difuza începând de luni o serie de emisiuni celebre, precum ”Daria”, ”Beavis & Butt-Head”, ”Aeon Flux”, ”Run’s House”, ”Pimp My Ride”, ”Cribs”, ”Jackass”, ”Punk’d”, ”Wonder Showzen” şi ”Clone High”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cum pot avea acces românii la programele MTV Classic

  • VH1 Classic, care de luni va fi înlocuit de MTV Classic, se află în pachetul Extra Plus de la UPC (peste 140 de canale, la preţul de 40 de lei) şi în pachetul Televiziune L de la Telekom (117 canale, la preţul de 57,78 de lei).
  • În grila RCS&RDS nu se regăseşte canalul de muzică VH1 Classic, ci doar VH1, care nu va suferi modificări de la 1 august.

Pe 1 august se împlinesc 35 de ani de la lansarea postului original MTV. Proces de rebranding prin care va trece HV1 Classic face parte din strategia postului MTV de a se concentra din nou asupra ”rădăcinilor sale muzicale".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Ce altceva puteau difuza? Beavis & Butt-Head! Nu mi-a placut nicodata serialul acesta. Sunt satula de ce vad zilnic pe strada. Acum le da ocazia altor generatii sa se inspire.
  • borda borda
    E vorba de VH1 Classic US. VH1 Classic Europe nu se schimbă. Deci iarăși se postează aiurea, nu ar fi prima dată.
  • anonimul anonimul
    Draga mea Carmen. Faci o mare confuzie
    VH1 Classic se transforma in USA ! nu si in EUROPE

    http://north.viacom.com/pl/vh1-classic/

    acolo vezi ca de luni grila nu se modifica, ramane aceeasi. Asa ca, pe viitor , poate e mai bine sa te informezi de 2 ori inainte sa trantesti 2 articole

Trimite un comentariu

sus