Skip to main content

Un român a câştigat „Oscarul inventicii“, cea mai share-uită ştire în weekend pe Facebook

 
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Premiul câştigat de un român pentru o invenţie care “ar putea ajuta la oprirea poluării şi ar putea îmbunătăţi viaţa pe Pământ” a trezit interesul internauţilor în weekend.

Publicitate

Articolul publicată de Adevărul.ro sub titlul “Un român a câştigat „Oscarul inventicii“, decernat de americani. Invenţia lui ar putea ajuta la oprirea poluării şi ar putea îmbunătăţi viaţa pe Pământ” a fost distribuită de aproape 1200 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din materialul publicat pe Adevărul.ro:

“Un dispozitiv de mărimea unui capac de pix i-a adus românului Flaviu Turcu „Oscarul inventicii“, cum sunt numite Premiile R&D din SUA care răsplătesc tehnologiile create să îmbunătăţească viaţa oamenilor.
Invenţia românului, un rotor de mărimea unui capac de pix, este un dispozitiv care, în combinaţie cu alte dispozitive, va putea ajuta la reducerea poluării prin reducerea gazelor cu efect de seră”.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără materiale publicate pe Stirileprotv.ro, B1.ro, Digi24.ro şi Ziare.com.

1.Adevarul.ro, “Un român a câştigat „Oscarul inventicii“, decernat de americani. Invenţia lui ar putea ajuta la oprirea poluării şi ar putea îmbunătăţi viaţa pe Pământ”, de Florina Pop

- 1184 share-uri;

2.Stirileprotv.ro, “Orasul din Romania care isi produce singur, din gunoi, curentul electric pentru iluminatul public. Cat a costat investitia”,

- 1031 share-uri;

3.B1.ro, “Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane”, autor neprecizat

- 1020 share-uri;

4.Digi24.ro, “Raluca Prună: Nu doar prejudiciile trebuie recuperate, ci şi produsul acestora”,

- 678 share-uri;

5.Ziare.com, “Elevii romani au obtinut 11 medalii la olimpiada internationala din Rusia”, autor neprecizat

- 539 share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus