Skip to main content

Schimbare de prezentator la emisiunea Evenimentul zilei de la B1 TV. Mircea Marian şi Mălin Bot vor fi doar invitaţi

 
Foto: evz.ro
Foto: evz.ro

Schimbare la cârma emisiunii Evenimentul zilei. Mălin Bot şi Mircea Marian vor rămâne invitaţi în programul pe care l-au moderat până săptămâna trecută la B 1 TV. Decizia oficială a fost anunţată aseară, printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul B1.ro.

Publicitate

„Analizând audienţa emisiunii şi prioritatea acordată ediţiei print şi on-line a Evenimentului zilei s-a luat decizia ca moderatorii emisiunii, Mircea Marian şi Mălin Bot, care au atribuţii redacţionale precise în structura ziarului să fie înlocuiţi cu un singur moderator.”, apare în comunicatul de presă semnat de Virgil Munteanu, Director Executiv Editura Evenimentul şi Capital.

Cei doi jurnalişti de la Evenimentul zilei vor continua să fie prezenţi în cadrul emisiunii ca invitaţi, conform informaţiilor apărute în comunicatului publicat aseară. Redactorul-şef pe online de la Evz, Mălin Bot, a confirmat informaţia printr-un mesaj postat astăzi pe pagina sa de Facebook.

Mălin Bot a ţinut să precizeze că decizia de înlocuire a celor doi cu un singur moderator a fost luată exclusiv de managementul Evz. De asemenea, acesta a declarat în aceeaşi postare de pe Facebook că „schimbarea moderatorului nu este una definitivă acum şi că noul moderator va fi 'testat' în următoarele două săptămâni”.

Până la stabilirea unui nou prezentator, emisiunea va fi moderată de jurnalista Ileana Ilie.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jix jix
    cine sunt Mircea Marian şi Mălin Bot ?
  • George G George G
    Pai ce-am facut sefu', acum ne pasă de audienta, s-a tăiat finantarea exterioară ?

Trimite un comentariu

sus