Skip to main content

Ligia Munteanu pleacă de la Telejurnalul TVR pentru a se alătura Digi 24

 
Mihai Contantin şi Ligia Munteanu au prezentat impreuna Telejurnalul TVR
Mihai Contantin şi Ligia Munteanu au prezentat impreuna Telejurnalul TVR

Ligia Munteanu, cea care prezenta Telejurnalul de seară alături de Mihai Constantin, părăseşte postul public pentru a se alătura Digi24, din această toamnă.

Publicitate

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Digi24 au confirmat informaţia, precizând că vor anunţa în perioada următoare proiectul de care se va ocupa Ligia Munteanu.

Ligia Munteanu a intrat în televiziune la începutul anului 2009, ca redactor-prezentator în Departamentul de Ştiri al Studioului TVR Iaşi, iar din primăvara 2012 a trecut la Bucureşti, în redacţia TVR Info.

Ea a trecut în octombrie 2012 la pupitrul Telejurnalului de la ora 20.00, alături de Mihai Constantin.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ironside ironside
    Draga Livia, cu îngăduința adminului și-a celor de aici o sa îți citez din Nemuritorul Florin Piersic: "Giugiulești Bârzoiul!"
  • livia pila livia pila
    @Johhny cu doi h. Ajutorul colegial al lui Mihai s-a văzut pe post. Doar orb sa fii si nu l-ai fi observat. Iar despre faptele portocaliei Orestica a scris chiar Pagina de media. Acestea sunt detalii de viață personală, măi nea Johhnică?
  • johhny bravo johhny bravo
    Pai Livia-Ligia, daca nu ai fost precocupata (sic, daca tot suntem asa suparati pe cei neatenti la ortografie) de viata personala a Ligiei, atunci de unde stii cine a ajutat-o colegial si exemplar (wow!) si cum a fost ea umilita in omienouasutetoamna? Al tau, johhny (cu doi h, ca la cruyff)
  • lara lara
    Lucrurile sunt mult mai simple.Care tata? Protectorul PSD Alexandru Sassu, ex PDG la tvr, e in spatele si in fata carierei domnisoarei... care a evoluat mult, s-a stilat, e chiar in regula pentru DIgi acum
  • livia pila livia pila
    @Johhny cu doi h. Livia se scrie Livia. Adica Livia Pilă. Eu nu am fost deloc atenta la viata personala a Ligiei Munteanu. Precocupat si pus la punct cu dosarul ei de cadre este Ironside. Suparat foc pe tatal respectivei. Atit de suparat ca nu stie sa scrie. Drept pentru care ii propun sa il inscriu la liceul seral din toamna. Il fac coleg de banca cu Stelian Tănase.
  • johhny bravo johhny bravo
    Livia nu se scrie Ligia cumva? Vad ca esti foarte la curent cu viata personala a domnisoarei.
  • livia pila livia pila
    @IRONSIDE. Nu stiu cine e TAICASU si nici nu ma intereseaza. Sunt mult mai preocupata de faptul că tu. stimate Ironside, ai ajuns si tu in TVR, fara doar si poate tot pe pile, de vreme ce scrii cum scrii. De data aceasta iti dau meditatii gratuite si iti spun ca se scrie taica-su- vine de la tatal său. Ligia a facut progrese mari, a fost ajutata colegial - la modul exemplar- de Mihai Constantin.
    Ma mai intereseaza ca, asa cum spui, in TVR se ajunge pe pile. Cele mai multe au fost aduse in vremea marelui ghedesist Alexandru Lăzesscu si a polcovinicesei Culcer. Au continuat la fel si Saftoiu, si inenarabilul Stelian Tănase. Iar numita RADU IRINA isi da si ea in petic. Pe Mădălina Puscalău că e fata bună și îi place de ea lui Iohannis, pe Andreea Marin că e veterană, pe Costin Deșliu că e amic din tinerețe de la Kanal D. Il tinem pe mai departe pe catastrofalul EUGEN RUSU ca e cu pile si trebuie sa aiba dublu job, la Radio si la Televiziune, ii ținem si pe altii. Iar banii ii imparte penalul Cristian Zgabercea. Unde mai pui că foarte curind mamaia LIANA SANDULESCU debutează ca producător de spectacole de teatru (deși aceasta activista de la pionieri trebuia sa stea demult acasa si sa-și astepte pensia) și ca, de curând, dl. Calota PSD a fost facut director. Dupa ce tovarasa Irina Radu s-a facut de mirul lumii negind ca ii cauta o slujba caldă comisarului politic pesedist.
  • Iuli Iuli
    Deci este adevarat ce se zvoneste: La Digi24 e caldut si bunut:))
  • Ironside Ironside
    @ Livia. Tu vorbesti de pile? Tu stii cine e fata asta si cine e taicasu? Stii cum a ajuns direct la 20 si ceva de ani sa prezinte principalul jurnal al tvr fara niciun fel de cariera jurnalistica in spate? Despre ce vorbim noi aici? Asa s-au facut mereu lucrurile in tvr. Vorbim de nepotism endemic si trafic de influenta in forma continuata. Competenta nu are nicio legatura cu modul in care se atribuie functii in tvr, si asta de vreo 20 de ani...singura solutie e inchiderea si restructurarea printr-o firma de resurse umane din strainate, imuna la balcanismele romanesti.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    De Irina Radu s- a cam saturat toată lumea. Mai puțin prietenele ei. Bunica pioniera Sandulescu încă are putere, deși ar trebui să fie pensionara, iar Calota se iluzioneaza ca e un fel de Den Xiao Ping. E în fapt un alter ego al lui Leonte Răutu
  • livia pila livia pila
    Pleaca fiindca s-a saturat de diletantismul Irinei Radu. De incapacitatea doamnei pdg de a gestiona TVR. De pilele numeroase din TVR. De promovarile facute eminamente pe prietenie. De jocurile cu contractele de munca. TVR se debaraseaza de Ligia Munteanu dar o pastreaza pe matusalemica Liana Sandulescu. Amica Irinei, a Iulianei Marciuc, a lui Zgabercea si a pesedistului Calota. Recent si-au sarbatorit temeinic preietenia. Unde mai pui ca Ligia a fost umilita pe vremea cind sefa la Stiri a fost parasutata Orestica Stroe Brumariu.

Trimite un comentariu

sus