Skip to main content

PLECĂRI de la Antene. Cristi Coman, de la Observator, şi Gabi Bălaşu, şeful sportului Antenei 3, printre cei care au părăsit grupul

 
PLECĂRI de la Antene. Cristi Coman, de la Observator, şi Gabi Bălaşu, şeful sportului Antenei 3, printre cei care au părăsit grupul

Zona de ştiri a Antenei 1 şi Antenei 3 trece printr-o serie de plecări. Din informaţiile Paginademedia.ro, Cristi Coman, cel care ocupa funcţia de redactor-şef adjunct la Observatorul Antenei 1, a părăsit începând de astăzi postul de televiziune. El a confirmat plecarea însă a refuzat să dea alte detalii.

Publicitate

Cristi Coman era în departamentul Observatorului din 2012, după plecarea sa de la Realitatea TV.

Conforma informaţiilor Paginademedia.ro, ar fi vorba de cel puţin 20 de persoane care au părăsit sau urmează să plece din grupul de presă patronat de familia Voiculescu.

Printre cei ce urmează să plece se numără şi Iulia Zgripcea, care a prezentat rubrica Meteo la Antena 3 încă de la lansarea postului, de acum 11 ani. Contactată de Paginademedia.ro ea a confirmat plecarea de la Meteo, însă a menţionat că ar putea rămâne în trustul de presă. „Am fost alături de Antena 3 trup şi suflet încă de la naşterea postului, timp de 11 ani şi mi-am făcut meseria cu mare plăcere.”

O altă plecare este cea a şefului departamentului sport de la Antena 3, Gabriel Bălaşu, care lucra în grup încă din 1999. Contactat de Paginademedia.ro a confirmat şi el că a părăsit televiziunea de ştiri.

Jurnalistul George Colgiu, tot de la Observator, a părăsit de asemenea grupul de media. Colgiu a realizat, printre altele, ancheta „Prinţul de tinichea”, despre revendicările lui Paul Lambrino, cel autointitulat Paul Philippe al României.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ccc Ccc
    Se muta la TVR. Pe sest. Aveti rabdare.
  • Om Om
    Din auzite, Voiculescu ar fi lasat bani destui. Cativa destepti s-au gandit sa pradeze tot. Unii jecmanesc banii statului, altii banii privatilor.
    O ancheta cu s-a facut mutarea antenelor din Baneasa in Romexpo si Pipera, firmele care au intermediat si chiar si facerea platourilor, tracerea pe HD. Verificati ale cui sunt firmele.
  • Adi Adi
    E clar ca e un dezastru financiar la Antene ! Oamenii sunt primii sacrificati.Nu toti.Gadea si Badea tocmai au mai dat o fuga pana in America!
  • don don
    Titlul e gresit. Corect e "Basescu si Boc taie salariile la Antena 3"
  • Dan Patru Dan Patru
    Oamenii au fost concediati. De ce nu scriati asta? Stricati imaginea companiei?
  • Mari Mari
    Eiii... sunt mai multi dati afara. Nu au fost toti nominalizati aici.... Si vor mai fi..... dupa mutarea in Pipera. Badea cu salariul lui neschimbat, inca nu. Se va duce consultant karate la happy channel. Va dati seama ce audienta va face si acolo? Sau soferul lui Gadea daca ii da afara pe toti.
  • Cristi Cristi
    Paginademedia, puteti, va rog, sa scoateți MIZERIA DE BAZA DE JOS!? E groaznic de enervanta. Voi ati incercati sa cititi pagina cu tableta sau mobil? Pentru ce o tineti, aveti un mega-site, cu sute de stiri pe zi?
  • parerea mea parerea mea
    Pacat ca oamenii raman fara slujbe pe "seceta" asta, insa era o evolutie evidenta de mai bine de 1 an. De abia acum vad si cei de la Intact cum este in "real world", cand ai de platit pretul pietei pentru serviciile/bunurile pe care le folosesti si nu mai poti "atrage" publicitate dupa modelul folosit in cazul RDS.
    Rezultatele financiare sunt pozitive doar in comunicatele lor de presa, pana acum spuneau ca au profit, incepand cu 2015 spun ca au EBITDA pozitiv ceea ce inseamna ca in realitate au pierdere dupa ITDA.
    Piata media locala nu o duce bine deloc, exceptand poate cele 2-3 companii cu support extern (CME, Ringier, Dogan), de aceea eu cred ca situatia intact se va agrava in urmatoarea perioada, mai ales ca 2016 va fi primul an intreg in care voar avea de platit costuri la valoarea reala.
    Mie imi par ca ei sunt inca in starea de negare, cei 20 de oameni dati afara nu vor putea sa acopere deficitul, acestia adunati nu costa trustful cat "preafericitul patriarch" al A3.
    Cum este din ce in ce mai clar ca Felix nu mai poate sustine aceasta afacere, Ponta nu mai este *** sa le dea ordonante care sa-i ajute in lupta cu advertiser, este din ce in ce mai evident ca singura sansa a oamenilor din Intact este ca acesta sa se vanda! Cu cat vor vor nega mai mult realitatea si vor trage de timp, cu atat situatia lor financiara se va inrautati.
  • Iuli Iuli
    Dar Antena1 de ce nu mai are rubrica de sport? Sincer, era mai interesanta acea rubrica de 5 minute in loc sa vad rubrica cu "vedetele" din Romania

    p.s.: De saptamana viitoare Antena1 face teste pentru transmisia HD
  • Om Om
    Pacat ca managementul e praf si nu stie meserir, ia decizii dupa ureche sau pe prietenii
  • Pub Pub
    Au fost dati afara. Se fac restructurari. De Observator Special nu spuneti nimic?
  • Spiru Spiru
    Nu cred ca e tocmai placut sa lucrezi intr-un container de marfa.
  • Cris Cris
    Mi se pare ceva normal,ca,șobolanii, înaintea furtunii,parasesc primii corabia.Pe când vor dispărea DINOZAURII .?

Trimite un comentariu

sus