Skip to main content

Discursul lui Cioloş a acaparat social media: zeci de mii de like-uri şi share-uri

 
Discursul lui Cioloş a acaparat social media: zeci de mii de like-uri şi share-uri

Zeci de mii de like-uri şi share-uri strânse de discursul din Parlament al lui Dacian Cioloş: de pe site-urile de ştiri, din blogosferă şi de pe pagina lui de Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Comentariul lui Moise Guran despre Cioloş a strâns aproape 20.000 de like-uri şi share-uri, cel mai mult din blogosferă pentru ziua de ieri.

Materialul despre discurs a adunat peste 10.000 de like-uri şi share-uri, fiind cea mai distribuită postare dintre site-urile de ştiri.

Contul de Facebook al Premierului a fost cel mai comentat dintre paginile politicienilor.

Detalii, în continuare:

SHARED NEWS. Discursul lui Cioloş, cel mai distribuit material dintre site-urile de ştiri

HotNews a dat ieri cel mai distribuit material de pe siteurile de ştiri.“Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

Materialul care a reflectat discursul premierului a strâns 10.700 de share-uri şi like-uri.

Din discurs:

Mi-ati cerut cifre, v-am adus cifre. Mi-ati spus ca nu s-a vazut cresterea economica in buzunarele oamenilor. Poate problema este ca nu s-a vazut nici in buzunarele clientelei politice si asta a deranjat mai mult.

Cred ca in trecut s-a vorbit mult si s-a facut prea putin. (...)

Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult.

Nu sa faci promisiuni, ci sa fii lasat sa fii judecat dupa fapte. Pentru mine asta inseamna patriotismul si nu am nevoie de lectii legat de patriotism. Nici eu nu dau lectii altora legat de acest lucru.

Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi. Nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza sa pot sa privesc in ochi, cu fruntea sus, orice roman pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, impreuna cu ceilalti.

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, în top cu Go Ciolo!

Comentariul lui Moise Guran despre discursul lui Cioloş a strâns aproape 20.000 de like-uri şi share-uri, fiind cel mai distribuit material din blogosferă. Titlul: Go, Ciolo!

Din material:

"Cu un curaj de care nu l-am bănuit până acum, premierul Dacian Cioloş a îndrăznit să le spună politicienilor ce este de făcut de acum încolo pentru a păstra creşterea economică. Rămaşi cu gura căscată (aş zice liberalii mai mult decât pesediştii) parlamentarii cred că s-au prins până la urmă că acest tehnocrat independent care nu va candida la alegerile din această toamnă, le-a pus pe masă cel mai aplicat şi cel mai coerent program politic de dreapta pe care l-am văzut până acum.

Apreciez faptul că Cioloş se ţine de cuvânt şi nu va candida, chiar dacă am şi eu ca mulţi din ţara asta un oarecare regret că probabil m-aş fi dus mai hotărât la vot dacă ar fi candidat. Apreciez însă şi mai mult faptul că, tocmai din această postură, de necandidat, Dacian Cioloş pare a-şi asuma un rol de mediere a campaniei electorale.

L-au chemat în Parlament ca să îl joace în picioare, a acceptat asta, dar le-a pus în faţă şi o oglindă, pe cea a unui adevăr simplu – dacă în anii următori nu reuşim să facem/aducem mai multe joburi în România, veşnicele bullshituri de campaniei cu pensii şi salarii mai mari, ajutoare sociale şi medicamente mai ieftine, rămân vorbe late. Aşa că, Go Ciolo!"

MOST COMMENTED. Postarea despre situaţia economică, peste o mie de comentarii

Cea mai comentată postare a politicienilor a fost pusă de Dacian Cioloş, în fapt un rezumat al discursului din Parlament: a strâns 1.200 de comentarii şi 3.200 de like-uri şi share-uri.

TOPURILE, DETALIAT

BLOGOSFERĂ

1. biziday.ro, Go, Ciolo! - 18378 like-uri & share-uri;

2. printesaurbana.ro, O ecografie poate face diferenţa între viaţă şi moarte - 1098 like-uri & share-uri;

3. tolo.ro, Ernu: generaţia studenţiei mele, a anilor 90, a devenit astăzi cinică şi depresivă, pentru că visele ei i s-au întors împotrivă - 879 like-uri & share-uri;

4. bogdanadobre.ro, De ce ne simtim amenintati de homeschooling? - 662 like-uri & share-uri;

5. Blogurile Adevărul, Mesaj pentru toţi poliţiştii oneşti şi buni din ţara asta. „România infractorilor necunoscuţi” este şi despre voi, de Ramona Găină - 465 like-uri & share-uri.

SHARED NEWS. Cele mai distribuite materiale de pe site-urile de ştiri

1. hotnews.ro, Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi, de Alina Neagu - 10688 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, Ministrul Educatiei: Temele ar trebui facute la scoala, de V.M - 3188 like-uri & share-uri;

3. b1.ro, În ţara noastră ne-aţi făcut sclavi". Tineri români, către politicieni: Vom fi coşmarul vostru. Voi aţi greşit, voi să răspundeţi - 3132 like-uri & share-uri;

4. adevarul.ro, Dragnea: Am fost scoşi de la guvernare nedemocratic de Iohannis. Unde sunt banii din creşterea economică ? Cioloş: Nu în buzunarul clientelei politice, de Sebastian Zachmann şi Mădălina Mihalache - 3103 like-uri & share-uri.

5. hotnews.ro, Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea:"Pe bancheta din spate nu puteam sa comit ucidere din culpa. Ceea ce a determinat sunt cele trei gropi prost semnalizate, de Iulia Roşca - 3069 like-uri & share-uri.

MOST COMMENTED - Cele mai comentate postări din categoria politic

1. Pagina oficială Dacian Cioloş - 1.119 comentarii

2. Pagina oficială Liviu Dragnea - 424 comentarii

Postarea: "Fiecare român care munceşte din greu, care îşi câştigă în mod cinstit pâinea de zi cu zi şi care contribuie sau a contribuit astfel la creşterea economică va avea şansa să facă parte din clasa de mijloc. Iar prin clasă de mijloc eu înţeleg venituri decente, educaţie de calitate, servicii de sănătate civilizate şi siguranţa unui loc de muncă plătit corect. Vreau ca fiecare român să îşi poată trăi “visul european” aici, în România. Suntem de 10 ani membri ai Uniunii Europene şi a sosit timpul ca românii să se bucure de un trai european la ei acasă!"

3. Pagina oficială Monica Luisa Macovei - 237 comentarii

4. Pagina oficială Traian Băsescu - 105 comentarii

5. Pagina oficială Partidul Naţional Liberal - 83 comentarii

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus