Skip to main content

SCHIMBARE DE ULTIMA ORA. Emisiunea La Maruta, mutata cu doua zile inainte sa revina din vacanta

 
Catalin Maruta
Catalin Maruta

Emisiunea La Măruţă, care intră în al zecelea an la Pro TV, va fi mutată din grilă începând din acest sezon. Emisiunea lui Măruţă va intra de la ora 15.00, la 17.00. De la 18.00 va fi emisiunea lui Cabral, Ce spun românii.

Publicitate

Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă chiar de realizatorul Cătălin Măruţă, pe pagina sa de Facebook. „Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00”, a scris Măruţă pe pagina sa de Facebook.

Schimbare de ultimă oră vine după ce postul a anunţat în program că La Măruţă va debuta 18.00, din 12 septembrie. Cu toate acestea, pe post nu au rulat promo-uri la emisiunea lui Măruţă.

Postarea integrală a lui Cătălin Măruţă, în continuare:

Se spune ca celor mici nu le e frica de noutati, numai adultii se sperie de necunoscut. La mine e fix invers: a trebuit sa fiu om in toata firea sa invat ca schimbarea e buna. Ca nu intotdeauna ce stii deja bine este cel mai bun lucru din lume. Sunt adult si pot sa spun cu mandrie: ma bucur de noile provocari!

In toamna asta emisiunea mea intra in al zecelea an pe ProTV. E un lucru pe care nu il constientizez adesea, dar ma loveste atunci cand un tanar student imi spune ca se uita la noi de cand era mic. Atat de mult timp a trecut? Inseamna ceva. Mult.

Mereu mi s-a parut ca industria in care lucrez este frumoasa. Asa ca mi-am pus constant intrebari despre reinventarea emisiunii. Un nume nou, un decor nou, continut nou. In toamna asta, am simtit mai mult ca oricand nevoia unei schimbari majore. Si in vara, cand am plecat in concediu, eu, echipa mea si managementul ProTV ne-am gandit sa fim mai indrazneti. Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00.

Imi aduc aminte cand am venit in 2007 in ProTV, dupa ani de Tonomatul dp2 (si 10:00-12:00 mi se parea devreme), cat de inspaimantator mi se pare sa trec pe alt interval. Acum, sunt entuziasmat de schimbare. Cum spuneam, a fost nevoie sa ma maturizez ca sa inteleg ca fiecare schimbare poate insemna sute de noi oportunitati.

Pentru prima data, voi reusi sa imi iau fiul de la gradinita! O sa ajung mai devreme acasa si o sa imi pot culca fetita. Sunt cel mai fericit! Cu acest gand pornesc in aceasta toamna la drum. O noua etapa in viata mea. Una din multe altele care vor veni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ajah ajah
    deci mai merge un sezon si gata!
  • Iuli Iuli
    @mariane, mereu cand e vorba de Pro pentru tine este MAXIM, SUPER OK:))) Ceea ce face mamaruta este mizerie, asa face de multi ani, nu asta cere piata! El a difuzat mizerii, si bineinteles ca romanii voiau scandaluri. Iar daca piata cere "scandal", de ce lumea se uita la Acces cand sunt cazuri sociale? De ce maruta trebuie sa inventeze certuri televizate cu actori de la "te vreau langa mine"?

    Piata se uita la ce dai, piata o educi, iar maruta a educat piata cu mizerii.

    Si daca tot zici ca sa nu comentez daca nu ma uit, tu de ce comentezi despre alte emisiuni ale Antenei ? Pentru ca te uiti?
  • marian marian
    Iuli am o rugaminte daca nu te uiti nu are rost sa comentezi . nici eu nu ma uit cand sunt mizeri . toata ziua cer audiente la Acces nu este tot la fel inca mai rau . fara jignire care vrea se uita care nu .nu se uita dar nu sa l jignesti pe Maruta asta se cere . daca uni dinte romani asta vor circ si paiine asta le da . dar a avut si emisiuni bune . si a adunat bani pentru cazuri sociale
  • mile mile
    iuli , ca fac teo , se muta iar , acces direct a ramas singur la ora aia
  • Iuli Iuli
    Ce-i asa mare bucurie ca revine *** pe TV ?? Vom vedea in prima editie nunta lui What's Up, apoi revine la facaturi TV, ca doar "povestea e vedeta"

    Mai bine ramaneau Lectii de viata.
  • Traian Traian
    Mă bucur forte mult
  • Bringo Bringo
    Alo, PRO TV?
    Chiar aveți nevoie de știri la ora 17?
    Nu puteți să îl puneți pe Măruță de la 16 la 18, cu pauză de 10 minute la ora 17?
  • Cristian Cristian
    Apropo,
    Pe vremuri, înainte de Teo, la 18:00 era „Știi și câștigi” și apoi „Roata Norocului”.
    Emisiunea „Ce spun românii?” se apropie de vechile emisiuni-concurs, de-asta a reușit să câștige acel tronson.
  • Cristian Cristian
    Îmi pare bine că PRO TV are de unde alege, a reușit să creeze mai multe programe care concurează unele cu altele și, de bine de rău, încă mai au loc în grilă.

    Cu Vorbește Lumea, Lecții de Viață, La Măruță și Ce spun românii, programul PRO TV pe timpul zilei arată ca un soi de Stars sau E!(entertainment).
    O soluție bună și, cam așa pare, destul de puțin costisitoare.
  • an an
    sper sa fi renuntat la cazuri "sociale" si inventii cu "actorii" de la Te vreau langa mine si Bahmuteanca. Si mie mi-e dor de emisiunile pe care le facea pe Tvr pe plaja, cele cu intreceri muzicale pe care le prezenta cu Moga si band-ul cu cele 2 veverite, cu lucruri care sa iti dea o stare de bine, sa uitam de lucruri reale - cum sunt prezentate la Acces Direct...
  • bratosin iñaki bratosin iñaki
    I se simtea lipsea!! Emisiunea lui e cea mai credibila!!!
  • F F
    Ce spun romanii rămâne la ora la care trebuie. Marută trebuia mutat de mult dar nu au găsit cu ce. Acum va avea și el puțin mai multa libertate în privința subiectelor.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    s a mai incercat o mutare a lui si anul trecut in primavara de la 16-17 si nu a facut mare treaba ....iar daca el vine dupa emisiunea lui cove si a lui adela care pe urban nu face mai mult de 2 puncte .... slabe sanse sa se bata cu te vreau langa mine si teo...parerea mea ....dar vom vedea !
  • Swap Swap
    Eu zic ca un Tonomat de pe Pro de la 10 nu ar fi fost o idee rea. In care sa fi lasat cazurile sociale pentru altii si sa se fi concentrat doar pe muzica, provocand artistii sa-si dovedeasca dotarile muzicale la o ora atat de "matinala", asa cum facea la TVR. Nu stiu sa mai existe o emisiune de gen in prezent.
  • mile mile
    a deci si pro are nevoie de mizerii, pai nu spuneau aici postacii ca pro este de calitate , rusinica

Trimite un comentariu

sus