Skip to main content

PRESA DE AZI. Marşul pentru unirea cu Basarabia, pe prima pagină a ziarelor. Adevărul: „Uşor cu Unirea pe scări!”

 
PRESA DE AZI. Marşul pentru unirea cu Basarabia, pe prima pagină a ziarelor. Adevărul: „Uşor cu Unirea pe scări!”
Marşul pentru unirea României cu Basarabia a fost amplu analizat pe primele pagini ale ziarelor de astăzi. „Analiştii în politică externă contactaţi de „Adevărul“ cer Ministerului de Interne să intervină cu tact, întrucât fiecare gest poate fi speculat de Chişinău de tabăra lui Igor Dodon, candidatul pro-rus la alegerile prezidenţiale de săptămâna viitoare”, notează publicaţia.
Publicitate
România liberă scrie despre susţinerea de care a avut parte manifestul pentru unirea cu Basarabia de la politicieni pro-ruşi din România.

Evenimentul zilei a dat un loc secundar acestui subiect, dându-i doar un titlu de coloană: „Tinerii frumoş şi liberi din Basarabia au dormit în Piaţa”.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: “Uşor cu Unirea pe scări!”

„Analiştii în politică externă contactaţi de „Adevărul“ cer Ministerului de Interne să intervină cu tact, întrucât fiecare gest poate fi speculat de Chişinău de tabăra lui Igor Dodon, candidatul pro-rus la alegerile prezidenţiale de săptămâna viitoare. De asemenea, specialiştii susţin că la Chişinău se vorbeşte despre Est sau Vest, nicidecum despre unirea cu România.”

România liberă: "Pro-ruşii Diaconu şi Ghiţă, 'susţinători' ai unirii cu Moldova"

Potrivit RL, „incidentele de la un marş pentru unirea cu Basarabia au fost exploatate de mai mulţi politicieni, inclusiv de lideri PRU, cunoscuţi pentru orientarea pro-Rusia.”

Evenimentul zilei: „Declaraţia directorului Black Cube dată DIICOT. “Spionii israelieni ştiau că funcţionează ca o celulă SRI, la comanda lui Iohannis şi Hellvig. Proba zdrobitoare adusă de israelieni.”

Jurnalul Naţional: „Cum s-a transformat Unirea în circ de campanie!. „În frunte cu Traian Băsescu, Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta, politicienii au deturnat idealul Unirii în scopuri pur electorale”, menţionează jurnaliştii publicaţiei.

Libertatea: “Nuntă de milioane, cu dar de 1000.000”

“Mai mulţi dintre cei patru sute de invitaţi ai lui Honorius la petrecerea de cinci stele, la care doar meniul a fost patru sute de euro, ne-au dezvăluit că darul cel mai mic a fost de cinci mii de euro de cuplu”, scrie Libertatea.

Click: “Ce fericită e Elena Udrea cu iubitul tinerel!”

“A strălucit şi la propriu şi la figurat! Elena Udrea (42 de ani) a atras toate privirile, sâmbătă, la nunta lui Honorius Prigoană. Frumoasa blondină a purtat douî ţinute extrem de sexy şi n-a avut ochi decât pentru iubitul cu 11 ani mai tânăr”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus