Skip to main content

Soţul Alinei Gorghiu a dat în judecată România TV şi pe Victor Ciutacu. Cere zeci de mii de lei despăgubiri

 
Soţul Alinei Gorghiu a dat în judecată România TV şi pe Victor Ciutacu. Cere zeci de mii de lei despăgubiri

Victor Ciutacu şi România TV, chemaţi în instanţă de Lucian Isar, soţul şefei PNL - Alina Gorghiu. Anunţul a fost făcut chiar de către Victor Ciutacu, pe pagina personală de Facebook.

Publicitate

Ciutacu precizează că daunele morale cerute de politician se ridică la 100.000 de lei.

Potrivit Portalului Instanţelor de Judecată, Isar a depus o acţiune pe 14 septembrie, chemând în judecată pe Victor Ciutacu şi societatea Ridzone Computers, care operează licenţa România TV. Până la acest moment, nu a fost stabilită data primului termen de judecată.

Victor Ciutacu, pe Facebook:

„Cel cunoscut public sub denumirea generica "sotul Alinei Gorghiu", cand nu plimba copilul in curtea PNL, da lumea in judecata. De aceasta data, pe mine, banuiesc ca el crede ca l-am ponegrit pe nedrept. Si vrea 100.000 lei daune morale; de la mine si de la Rtv.

Inteleg ca n-are slujba, guvernator inca nu-l pune ilustra sa sotie, deci are nevoie de bani. Odata cu salutul tovarasesc al gestului frontal al baietilor de a nu mai da in mine prin intermediul familiei, ca pana acum, anunt si eu ca, data fiind onoarea care mi se face, ma voi apara festiv.

Impreuna cu maestrul Mihai Mustaciosu, care mi-a castigat TOATE procesele, va pleda si Alexandru Chiciu. Deci da, click aici, n-o sa crezi ceea ce vezi, Ciutacu are acelasi avocat cu Udrea si Olguta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus