Skip to main content

VIDEO. O televiziune dedicată câinilor va intra în România anul viitor

 
VIDEO. O televiziune dedicată câinilor va intra în România anul viitor

Un nou post plănuieşte să intre în România, în 2017. Televiziunea Dog TV, care are programe create dedicate câinilor, se va extinde anul viitor pe mai multe teritorii, anunţă presa străină. Postul, lansat în urmă cu patru ani, are printre investitorii strategici grupul Discovery Communication.

Publicitate

Investiţia făcută de Discovery Communications, în 2014, în Dog TV a permis reţelei TV să se extindă în afara Statelor Unite, în ţări precum Marea Britanie, China, Germania, Israel, Franţa şi Olanda.

Postul ţinteşte acum să se lanseze în 2017 în alte 14 ţări, printre care şi România. Lista ţărilor: Australia, Brazilia, Polonia, Argentina, Canada, Italia, Romania, Rusia, Spania, Danemarca, Suedia, Finlanda, Croaţia şi Elveţia.

Potrivit reprezentaţilor Dog TV, programele canalului au fost dezvoltate şi testate special pentru a atrage atenţia caninelor.

Dog TV a fost lansat în februarie 2012, iniţial ca un test pentru piaţa din San Diego. Canalul a fost un succes şi a ajuns să fie distribuit în mai multe regiuni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    pai cum doar pentru caini , si pentru pisici cand apare :)
  • Iuli Iuli
    Asta mai lipsea! Ca in rest le avem pe toate.

    Audientele de sambata si duminica le mai dati?
  • Ion Căcăciosu Ion Căcăciosu
    Ce căcat.

Trimite un comentariu

sus