Skip to main content

Agerpres lansează NewsBot, o aplicaţie de selectare a ştirilor. Doar în limba engleză, momentan

 
Agerpres lansează NewsBot, o aplicaţie de selectare a ştirilor. Doar în limba engleză, momentan

Agerpres lansează miercuri aplicaţia Agerpress NewsBot, care va selecta cele mai relevante ştiri de pe platforma agenţiei de presă. Bot-ul este destinat exclusiv utilizatorilor de Facebook.

Publicitate

Cum funcţionează? NewsBot va selecta cele mai importante ştiri ale agenţiei în timp real. Prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, aplicaţia Agerpres NewsBot va selecta ştiri, doar în limba engleză momentan, din domeniile cultură, economie, politică şi sport.

De asemenea, utilizatorii aplicaţiei por alege să primească un rezumat săptămânal cu cele mai importante ştiri de pe Agerpres. Acestea vor fi livrate în fiecare duminică, la ora 15.00

Aplicaţia va fi lansată oficial mâine, la sediul ONU de la New York, la un eveniment organizat de Agerpres şi Misiunea permanentă a României pe lângă ONU.

În România, Agerpres NewsBot va fi disponibil din 1 decembrie, ora 13:00. În curând va fi disponibilă şi varianta în limba română a acestuia.

NewsBot este o aplicaţie creată în proiectul Agerpres Innovation Lab, o iniţiativă a Agenţiei Naţionale de Presă pentru testarea şi implementarea unor tehnici noi de producţie şi distribuţie media la nivel naţional şi internaţional.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    În sfârșit! Puțini știu ce fac acești „boți" dar sunt convins că lucrurile vor merge spre bine cu oarecare popularizare. Felicitări Agerpres!

Trimite un comentariu

sus