Skip to main content

Alegerile din SUA, de interes pentru televiziunile româneşti: Pro TV, Antena 3, TVR, Digi24

 
Alegerile din SUA, de interes pentru televiziunile româneşti: Pro TV, Antena 3, TVR, Digi24

Trump sau Hillary. Media din întreaga lumea este cu ochii pe alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Şi televiziunile din România sunt interesate de eveniment.

Publicitate

Pro TV a pregătit un documentar pentru momentul alegerilor, Digi24 a trimis echipe şi va transmite live aproape toată noaptea, Antena 3 îi are pe Mihai Gâdea şi pe Mircea Badea, iar TVR o echipă cu şeful ştirilor în frunte.

Paginademedia.ro prezintă câteva detalii despre programele posturilor pentru ziua de alegeri:

Pro TV difuzează în această seară, de la 23:30, documentarul Trump versus Clinton, care analizează impactul pe care îl vor avea diverse subiecte importante asupra ţării noastre, precum politica sau viitorul NATO, situaţia refugiaţilor, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sau politica lui Vladimir Putin şi strategia de apărare a Rusiei.

Antena 3 transmite live de la Washington, în această seară, cu Mihai Gâdea şi Mircea Badea trimişi speciali.

TVR 1 are în Statele Unite o echipă de trimişi speciali, printre care şi şeful ştirilor, Claudiu Lucaci. Postul public va difuza în această seară „Noaptea americană” – maraton de dezbateri şi transmisiuni, de la miezul nopţii până la ora 9.00.

Mihai Rădulescu şi Mihai Melinescu se vor afla, pe rând, în studiourile Ştirilor TVR. Adelin Petrişor, Laura Fronoiu, Andreea Anghel şi Ioana Matei vor aduce informaţii din teren, iar Magdalena Moreh şi Claudiu Lucaci se vor afla în punctele importante ale Statelor Unite, cu transmisiuni directe din New York şi Washington.

Digi24 are un corespondent în SUA, Colorado unul din statele care ar putea influenţa rezultatul alegerilor. În plus, în ţară, Alice Iacobescu şi Roxana Lăzărescu, jurnalişti Digi24 transmit de la ambasada SUA din România. Postul de ştiri va difuza transmisiuni live şi pe timpul nopţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    de cativa ani, cand te uiti la A3 te intrebi in ce tara esti. totul este cu si despre americani si cum sa le facem pe plac. oricine altcineva e dusmanul democratiei sau basist.
    marele expert in politica internationala Badea... se duc toti antenistii prieteni cu Gadea pe banii lu' Felix in SUA, iar si iar. Ma mir ca nu e si Radu Tudor, de de parte cel mai fanatic americanoid pe acolo.
  • Thor Thor
    Concluzia: dacă -Doamne ferește! - la noapte va fi un cutremur mare în România, vom afla ce și cum și de la televiziunile „de știri”. Noroc cu alegerile americane.
  • Alinca777 Alinca777
    Vad multe comentarii pe Facebook cum ca Antena 3 nu e in Washington ci on studio-ul lor cu Casa Alba in spate.Începusem sa cred asta pana cand am dat pe CNN si am auzit ambulanta la ambele posturi ,fiind la câțiva metri distanță

Trimite un comentariu

sus