Skip to main content

Antenele se vor vedea HD pe RCS. Au ajuns la o înţelegere cu cablistul.

 
Antenele se vor vedea HD pe RCS. Au ajuns la o înţelegere cu cablistul.

O parte din posturile HD ale Antenei Group vor fi în reţeaua RCS&RDS. În primă fază este vorba despre posturile Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD, anunţă compania într-un comunicat.

Publicitate

Acestea au început deja să intre în grilele din anumite zone, însă oficial, posturile vor fi disponibile din 30 noiembrie tuturor abonaţilor, în grila digitală.

Comunicatul RCS vine şi cu o menţiune importantă:

„Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

GALERIE FOTO. Vezi aici cum arată noile studiouri ale Observatorului după lansarea Antena 1 HD

Comunicatul integral al RCS, în continuare:

RCS & RDS introduce în grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars

Începând de miercuri, 30 noiembrie 2016, RCS & RDS va introduce în grila de cablu digital bază şi formatul HD al canalelor de televiziune Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD vor fi introduse în grila de cablu a RCS & RDS împreună, pe poziţii alăturate, în apropierea unuia dintre canalele Antena Group deja prezente în grilă. Versiunile SD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars, cât şi toate celelalte canale TV ale Antena Group vor fi în continuare disponibile în grila de cablu a RCS & RDS pe poziţiile deja cunoscute abonaţilor.

În cazul în care, începând cu 30 noiembrie, semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD nu va fi disponibil automat, vă rugăm să (re)scanaţi canalele TV din grilă.

Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

Această înţelegere este motivul esenţial care stă la baza deciziei RCS & RDS de a pune la dispoziţia abonaţilor săi versiunea HD a canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

GALERIE FOTO. Vezi aici platoul emisiunii Sinteza zilei, la Antena 3 HD

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    RCS & RDS scoateți Antena 3 si Antena 3 HD !
  • claudiu claudiu
    Sintem o gramada de abonati de la sate in care nu avem cablu!!!ci numai antene satelit ..la noi nu va ginditi?faceti un efort sau ajungeti la o intelegere!!!
  • catalin catalin
    Antenele se vad doar pe cablu, pe satelit nu au fost introduse.Pacat,mi-as dori sa fie si pe satelit si nu inteleg de ce nu reapar.Eventual s-ar putea face un pachet separat,eu as plati in loc sa vad toate rebuturile bagate ca si canale noi la care nu se uita nimeni
  • Andy Andy
    E data de 25 Decembrie si tot nu am antenele . Sunt abonat la digi si am prin satelit! Este din cauza ca eu am prin satelit?
  • Andy Andy
    Merge chiar si daca ai prin satelit?
  • Mihaela Mihaela
    La Bistrita pe cand o sa mearga?
  • doar eu doar eu
    @Mile Mai bine nu te uita pe partea politică la RTV ca baliverneaza.....păcat ca in rest se descurcă :/
  • Genius Genius
    La Timisoara se vad in grila digitala RCS-RDS. Antena 1 HD, Antena 3 Hd si Antena Stars HD

    Cat despre culorile si grafica OBSERVATORului... se vede ciudat, obositor ochiului.

    Au inclus OBSERVATORul special in OBSERVATOR, incep cu crime, violuri si omoruri... Asa ca seara la 7 dai pe PRO TV pana la 7.15 si muti pe Antena cand la PRO vin violurile si crimele iar la Antena stirile sociale si politice
  • mile mile
    marius, ai romania tv , daca nu iti plac antenele
  • Marius Marius
    Să mă kac în antenele voastre de diaree.
    Posturi comuniste ale vomei umane voiculescu acum sunt si hd .
    Furați și dezinformați cu ele în continuare acum și hd.
  • ady ady
    La Bistrita Nasaud nu se vad antenele hd....!!!???
  • Felix Felix
    Au intrat pe Digi cablu digital...de când...am căutat în grila lor de 140 de canale digitale și nu apar...pe unde să le mai caut...ori trebuie să dau o nouă scanare - de unde anume ? Oricum mi se părea mai normal ca în grila de canale digitale versiunile HD să înlocuiască versiunile non HD, pentru ca lumea să nu fie nevoită să facă o nouă scanare a programelor.
  • Vasi Vasi
    Poate să transmită dacă nu plătești pt posturile HD nu poți să vezi nici posturile HD de la intact,cu toate că se lăudau ca sunt gratuite
  • mile mile
    poate, dar mareane ce te agiti, nu a fost lider si pe intervalul chefilor sau poate daca ne uitam la filme de doi lei suntem mai destepti , cine te supara , stiu ca nu suporti dar antena are program mai bun si e corect audienta de aproape 10 la comercial e peste vocea care a facut doar 8 procente
  • marian marian
    Mai mile manipulator de creiere spalate . poate vrei sa zici peste chix factor, per total PRO afost pe locul 1 . vezi thematic chanel , asa ca baga ti hd undeva . .

Trimite un comentariu

sus