Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României, lider pe comercial, depăşit de Kanal D la oraşe şi la nivel naţional

 
AUDIENŢE. Vocea României, lider pe comercial, depăşit de Kanal D la oraşe şi la nivel naţional

AUDIENŢE. Kanal D a dominat la oraşe şi la nivel naţional, iar Pro TV a avut comercialul, vineri seara, pe intervalul show-ului Vocea României.

Publicitate

Antena 1 a avut vineri seara cifre aproape la egalitate cu Pro TV, când show-ul Vocea României a avut a doua rundă de knockout-uri. De săptămâna viitoare urmează live-urile.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii, pe intervalul show-ului Vocea României:

NAŢIONAL. Kanal D a fost lider detaşat pe publicul naţional, cu o medie de 1,8 milioane de persoane, media pe minut. Show-ul de talente al Pro TV a avut, la nivelul întregii ţări, o medie de aproape 1,2 milioane de persoane şi s-a poziţionat pe locul al doilea, după Kanal D. Antena 1 a avut cifre aproape la egalitate cu Pro TV, pe intervalul Vocii.

URBAN. Pe publicul urban, distanţa dintre Pro TV şi Antena 1, ocupantele locurilor doi şi trei, a fost de doar 30.000 de orăşeni, în intervalul 20.30 - 23.20.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, Pro TV a avut prima poziţie, cu o medie de 383.000 de persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani. Antena 1 a fost aproape, cu o medie de 355.000 de persoane.

Audienta posturilor TV de vineri, 25 noiembrie, pe intervalul Vocea Romaniei (20.30-23.20), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Kanal D 1.826.000 10.2 22.0
2 Pro TV 1.197.000 6.7 14.4
3 Antena 1 1.161.000 6.5 14.0
4 National TV 397.000 2.2 4.8
5 Romania TV 345.000 1.9 4.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de vineri, 25 noiembrie, pe intervalul Vocea Romaniei (20.30-23.20), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Kanal D 818.000 8.4 17.9
2 Pro TV 730.000 7.5 16.0
3 Antena 1 700.000 7.2 15.3
4 Romania TV 225.000 2.3 4.9
5 National TV 200.000 2.0 4.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de vineri, 25 noiembrie, pe intervalul Vocea Romaniei (20.30-23.20), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 383.000 8.5 21.9
2 Antena 1 355.000 7.9 20.3
3 Kanal D 271.000 6.0 15.5
4 National TV 67.000 1.5 3.9
5 DigiSport 1 43.000 1.0 2.5

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Alex poate se scufunda vaporul
  • Allex Allex
    Studioul Observatorului arata bine insa va conta foarte mult unghiul de filmare, pentru ca are forma de vapor :)).
  • Brutus Brutus
    Adevărul este că aceste show-uri de talente nu prea mai sunt gustate de români, asta și din cauza juriului celor două formate de la Antena1 și Pro TV. Eu mă mai uitam la Xfactor în trecut, dar am renunțat deoarece mi se pare depășit, iar Carlas Dreams îți creează ulcer, pe bune.
  • F F
    @ mile : mare diferenta fata de săptămâna trecută nu este. A scăzut. Așa făcea în faza asta. Anul ăsta au mai băgat o noua etapa care văd ca nu da cele mai bune rezultate. Dar momentan tot pe 1 este, pe când X factor a fost de doua ori sub Kanal D pe comercial. Acolo este problema, dar tu mai greu înțelegi. Azi am lăsat un comentariu neutru. Ieri nu am zis nimic de Negru, dar tu ai obsesiile tale. Pana nu lingi hm rănile Antenelor nu poți sta liniștit.
  • Nici nu conteaza Nici nu conteaza
    Dacă mare parte dintre cei care comentează aici mereu au un o forma clinica-medicala de ***, e de inteles. Si trebuie compatimiti. Daca sunt angajati de catre televiziuni ca sa le faca galerie inseamna ori ca cei din televiziuni sunt niste imbecili care ***. Daca sunt angajati ai televiziunilor sau mai rau, chiar de prin conduceri, care se lupta in comentarii cu un nivel de inteligenta sub un cimpanzeu, e si mai grav. In concluzie vai de mama voastra...
  • Iuli Iuli
    Cred ca Vocea o sa piarda audienta de pe National si Urban cand incepe Semifinala si Finala.

    Pe National, Kanal D avea aproape audienta dubla fata de Vocea si X Factor
  • mile mile
    mareane , degeaba ai pe esca daca si ea prezinta crime si violuri , f de ce nu constati ca vocea a scazut foarte mult , la 2 puncte de kanal d , deci inseamna ca nu mai are valori
  • marian marian
    Mai mile eu nu am cerut niciodata antenuta hd pentru ca nu ma intereseaza antenuta nici in visurile tale , dar tu cum esti manipulat . nu are rost sa ti mai explic . nu moare nimeni de ciuda cu baraca antenutei , cei mai buni sunt la pro jurnalisti si comentatori, in frunte cu prezentatori , ii compari pe Esca, C, Leonte , O, Oanta ,,,,,,,,,, etc ,cu balbiiti antenutei ,
  • Iuli Iuli
    @geo, HD si SD se masoara impreuna, asa a zis sefa ARMA.

    Audiente bune pentru Kanal D, dar mici unde conteaza! Si acest serial este scump, nu ieftin cum zice marean. Filme, seriale, formate, toate costa!
  • Adi Adi
    Vad ca nu recunoaste nimeni ca Vocea a scazut mult ca si calitate a emisiunii. Astia de la Kanal D chiar sunt smscheri! Sa bati Pro si Antena asa rau cu un film cand ei baga o gramada de bani in doua emisiuni care costa enorm e o performanta.
  • F F
    @ mile : știrea e ca după ce doua ediții a fost sub Kanal D pe comercial, a reușit sa revină pe 2. Ca e uneori mereu aproape de Vocea e o chestie pentru ăstia ca tine. Se întâmplă an de an. Anul ăsta însă a reușit sa fie de doua ori sub Kanal D pe comercial, ceea ce pentru emisiunea asta este rușinos. Poate nu se mai întâmplă.
  • mile mile
    prostii mor de grija antenei, f mai important este ca a ajuns la egalitate cu pro tv , asta e stirea , mareane , pai nu cereai tu baiatule sa treaca la hd atatia ani, acum faci pe prostu, geo , observator va avea super studio , ca sa-ti faca in ciuda
  • F F
    Bine ca X Factor a reușit sa depășească serialul turcesc pe comercial ca era prea de tot.
  • geo geo
    Mai lasă-ne cu HDul tău...dacă este adevărat că la măsurătoarea audiențelor se ia în considerare doar SDul s-ar putea ca Antenuțele tale să scadă, când vor fi vizibile la toți operatorii de cablu.
  • Ionut Ionut
    Un milion jumate de pensionare pe Kanal D. Oare-s chiar toate?

Trimite un comentariu

sus