Skip to main content

VIDEO. Claudiu Săftoiu, fostul şef al TVR, partener într-un post TV de turism

 

VIDEO. Claudiu Săftoiu, fost preşedinte TVR şi fost şef al Serviciului de Informaţii Externe, este implicat într-un nou proiect TV. Este vorba de Arcadia TV, un canal de turism şi călătorii care va fi disponibil începând de anul viitor.

Publicitate

Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul Convenţiei Cabliştilor organizată de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România, care are loc pe 10 şi 11 noiembrie la Mariott şi la care sunt prezenţi companii de cablu, reprezentanţi ai posturilor TV, precum şi reprezentanţi ai CNA, ANCOM sau parlamentari.

Claudiu Săftoiu este partener în proiectul TV cu Mirel Bala. În proiect este implicat şi Horia Romanescu, fost director de programe de la TVR, care s-a alăturat proiectului în calitate de director de marketing.

„Arcadia TV se doreşte să fie un canal de călătorii, cultură, istorie. În arhiva noastră sunt peste 2.000 de documentare. Foarte curând vom începe producţia de filme româneşti şi documnetare despre natură”, a spus Claudiu Săftoiu în cadrul evenimentului.

Săftoiu:

„Vrem să promovăm o educaţie turistică de calitate. Vom avea un parteneriat cu agenţiile de turism din România şi din străinătate. Intrând în parteneriat, veţi împărţi profiturile din publicitate împreună cu noi. Având la dispoziţie această fenomenală arhivă, putem să apropiem orizonturile lumii noastre şi propunând un ghid de călătorie pentru useri.”

Proiectul Arcadia este dezvoltat simultan în 80 de ţări. În prezent, Arcadia TV emite în Austria, iar în celelalte ţări materialele documentare sunt disponibile online, urmând a se demara intrarea şi pe distribuţia clasică de televiziune.

Arcadia Television este un proiect finanţat de un holding elveţian - Arcadia Holding. În fiecare din cele 80 de ţări, Arcadia Holding lucrează împreună cu parteneri locali, în cazul de faţă Mirel Bala şi Claudiu Săftoiu.

VIDEO. Claudiu Săftoiu, despre proiectul Arcadia TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirel Bala - ARCADIA TV Mirel Bala - ARCADIA TV
    Numele meu este Mirel Bala. Sunt proprietarul Canalului TV ARCADIA si doresc sa intru in legatura cu Domnul Obae.
  • livia pila livia pila
    Si eu care credeam ca acest individ este cercetat de DNA impreuna cu Zgabercea!

Trimite un comentariu

sus