Skip to main content

Posturile Discovery, scoase din grila unui mare operator din Rusia

 
Posturile Discovery, scoase din grila unui mare operator din Rusia

Istoria de repetă. Posturile Discovery vor ieşi, din decembrie, de pe Tricolor TV, unul dintre cei mai mari operatori de televiziune prin satelit (DTH), anunţă BroadbandTVNews. Se întâmplă la fix patru ani de când, în România, posturile Discovery au ieşit de pe RCS&RDS, cel mai amre cablist de la noi (detalii, AICI).

Publicitate

Potrivit presei locale, citate de BroadbrandTVNews, măsura a venit după ce negocierile dintre Alianţa Media şi Tricolor TV pentru prelungirea contractului de distribuţie au eşuat. Actualul contract expiră la 30 noiembrie.

Alianţa Media este un joint venture între grupu rus National Media Group şi Discovery Communications, ce reprezintă Discovery în Rusia. Tricolor TV va scoate astfel, din decembrie, canalele Disocvery Channel, Animal Planet, TLC şi Eurosport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Nici eu nici veioza lui Marcel nu ne-am uitat la Discovery Rusia.
    Dacă Marcel era consiliat de veioză ar fi observat că afirmațiile sunt introduse de cuvântul „probabil” și că mă refer la situația din 2012 a Discovery România.

    Marcel, machelove notuor!
  • Marcel Marcel
    Cristian Popescu esti la fel de inteligent precum veioza mea. Imi place cand vin toti aerienii si comenteaza. cate ore noi are o statie cum este Discovery? cate ore te uiti tu pe zi la Discovery? fac pariu ca nu te uiti dar iti place sa te bagi in seama ca chiloti'n dos :) iti doresc toate cele...iti doresc NIMIC.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Probabil și în Rusia au făcut din Discovery un post de reluări, așa cum era și la noi în 2012 Discovery.ro.

    Nu înțeleg de unde atâta zgârcenie pe cei de la Discovery, ar fi mai comod pentru ei să aibă un singur canal cu aceleași programe în toată Europa, chit că din România sau din Rusia iau mai puțini bani per telespectator decât în vestul Europei.

Trimite un comentariu

sus