Skip to main content

Radu Banciu, fără Unşpe metri la Sport Total, la o săptămână după protestul de pe post. Mihai Pahonţu în locul lui

 
Radu Banciu, fără Unşpe metri la Sport Total, la o săptămână după protestul de pe post. Mihai Pahonţu în locul lui

Radu Banciu a încheiat colaborarea cu Sport Total FM, unde realiza emisiunea Unşpe Metri de aprope 10 ani. Anunţul a fost făcut recent de Radu Banciu la emisiunea sa de la B1 TV, chiar la rubrica „Mortul zilei”.

Publicitate

„Astăzi emisiunea Unşpe metri a răposat, a tras obloanele după aproape 10 ani de existenţă în FM-ul românesc ca urmare a acţiunilor de protest pe care le-am iniţiat săptămâna trecută”, a spus Banciu în emisiunea sa. El a ţinut să menţioneze că oamenii de la Sport Total FM şi-au primit în final salariile întârziate cu trei săptămâni.

Tronsonul său a fost este acoperit, începând de ieri, de un alt realizator al postului Mihai Pahonţu. El are o emisiune, fără un nume stabilit încă, difuzată de la 14.00 la 17.00, o producţie ce „combină informaţiile sportive, muzicale, dar şi cu o componentă culturală semnificativă”, după cum a scris Pahonţu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Radu Banciu şi parte din echipa postului de radio au protestat după ce se ajunsese la întârzieri salariale, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Radu Banciu, în emisiunea în care emisiunea sa a fost „Mortul zilei”

A venit vremea să mă îngrop pe mine . Pentru că după ce am făcut o atâta timp toţi cei care ne au căzut în faţă, iată că a venit vremea să mi duc singur sicriul la groapă.

Iată-mă astăzi ducându-mă singur cu cosciugul la groapă. Astăzi emisiunea Unşpe metri a răposat, a tras obloanele după aproape 10 ani de existenţă în FM-ul românesc ca urmare a acţiunilor de protest pe care le-am iniţiat săptămâna trecută.

Este un sfârşit firesc pentru această emisiune care a demarat din ideea unui fost coleg de-al meu, Marius Mitran – el i-a găsit acest nume de Unşpe metri.

Am fost mai mulţi cei care am realizat această emisiune de-a lungul timpului, un reper pentru FM-ul sportiv românesc.

Este astăzi o zi mare pentru oamenii de fotbal şi oamenii de sport din România, pentru că prin dispariţia acestei emisiuni viaţa lor va fi un pic mai liniştită. Mă gândesc că poate o bucurie lăuntrică va exista.

Vreau să le spun celor care m-au urmărit cu religiozitate în aceşti zece ani că acesta era mesajul, de continuitate. Trebuie cineva să ducă mai departe dacă li s a părut intemeiat acest demers. Eu de când m-am născut am fost mai aproape de sfârşit decât de început.

Misiunea lor este de aici înainte, pentru cei pe care această emisiune i-a ghidat, a făcut oameni din ei, i-a făcut jurnalişti, le-a dat un impuls – ca toate aceste vorbe memorabile pe care le-am înşirat în aceşti ani să nu rămână degeaba. Când o să vă fie mai greu, intraţi într-o emisiune din aceasta memorabilă şi vedeţi ce se spune acolo.

Fie-i ţărâna uşoară, că or mai fi şi alţi morţi de îngropat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    „Unșpe metri” a murit atunci când a plecat Andy Stănescu.

Trimite un comentariu

sus