Skip to main content

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Posturile de ştiri. România TV: abuzurile tehnocraţilor şi ale iohanniştilor. Digi, B1, Realitatea: Digi: Primele incidente electorale

 
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Posturile de ştiri. România TV: abuzurile tehnocraţilor şi ale iohanniştilor. Digi, B1, Realitatea: Digi: Primele incidente electorale

Alegerile pe posturile de stiri. Ce se întâmplă pe posturile de ştiri în ziua alegerilor? Antena 3, România TV, Digi 24, Realitatea TV şi B1 în ziua votului.

Publicitate

Ora 9.00: Posturile de ştiri au transmis imagini de la secţiile unde au votat Călin Popescu Tăriceanu, Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea şi date despre participarea la vot.

România TV a insistat pe ce s-a întâmplat la secţia unde a votat Gabriela Firea, şi unde presa nu a avut acces înăuntru. Dezbateri largi pe acest subiect (e singurul post care a detaliat cazul), cu burtiere pe măsură: “Blocaj la Firea, aranjamente pentru Iohannis”.

România TV e singurul post care a dat imagini cu Lucian Bolcaş, la vot. Reporterul a precizat că este “candidat PRU” şi l-a numit “maestrul”.

GALERIE FOTO. Burtierele de la ora 9.00:

Ora 10. Votează Ponta şi Nicuşor Dan.

La ora 10.00, au votat Victor Ponta şi Nicuşor Dan. La România TV, Victor Ponta a avut cele mai multe minute. Nicuşor Dan nu a fost dat deloc la România TV, unde burtierele curgeau în continuare cu înţepături la Iohannis şi cu “primul abuz al sistemului”

GALERIE FOTO. Burtierele de la ora 10.00:

Ora 12.00: În direct de la MAI – primele incidente la vot. România TV - "dezvăluiri despre abuzurile Iohanniştilor" şi tehnocraţilor

Trei posturi de ştiri – B1, Digi 24 şi Realitatea TV au transmis la ora 12.00 o declaraţie de la MAI despre câteva incidente electorale.

La România TV se anunţă “noi dezvăluiri despre abuzurile iohanniştilor”, "ţintele lui Iohannis după alegeri", “şantaj cu dosare despre Guvernul meu”, "secţia de votarea a lui Iohannis, poliţiştii fac verificări" şi despre “abuzul tehnocraţilor”. Plus "ce fac Iohannis şi sistemul cu ţara".

GALERIE FOTO. Burtierele de la ora 12.00:

Votul lui Sebastian Ghiţă, în direct doar pe două posturi B1 şi România TV

Sebastian Ghiţă a votat aproape în acelaşi timp cu Ion Iliescu, în jurul orei 12.20. Doar două posturi de ştiri au difuzat momentul: România TV, postul pe care îl controlează şi B1.

Pe România TV "Urmează, incendiar: planul din mapa lui Iohannis care va fi pus în practică pas cu pas după alegeri; dezvăluiri care dau fiori".

FOTO. Sebastian Ghiţă la vot

Ora 14.14. Elena Udrea, candidat independent la Camera Deputaţilor, a votat cu puţin timp în urmă. Declaraţiile ei, doar la B1 TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alinca777 Alinca777
    Asa arta imaginile din Promo-urile RTV SI Realitatea cum arata TVR la prima emisie

Trimite un comentariu

sus