Skip to main content

Chirilă a dat Vocea şi a treia oară: Teodora Buciu, câştigătoarea Vocea României

 
Chirilă a dat Vocea şi a treia oară: Teodora Buciu, câştigătoarea Vocea României

Show-ul Vocea României, sezonul şase, a fost câştigat de Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirilă. Este al treilea an consecutiv când Vocea României este dată de Tudor Chirilă.

Publicitate

Marele câştigător a atras premiul de 100.000 de euro.

Ioana Ignat, din echipa Moga, a ieşit pe locul patru. Pe trei a fost Robert Botezan, din echipa Tudor.

Patru concurenţi s-au calificat în finala show-ului de la Pro TV, avându-i antrenori pe Smiley, Marius Moga şi pe Tudor.

Este vorba despre Alexandru Muşat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan şi Teodora Buciu din echipa Tudor.

Ca şi anul trecut, Loredana nu a ajuns cu niciun concurent în finala Vocea României.

Istoricul câştigătorilor de la Vocea României:

  • În 2011, la prima ediţie a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ştefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.
  • În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câştigător: Julie Mayaya.
  • În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câştigător: pe Mihai Chiţu.
  • În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul şi a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă).
  • Anul trecut, în 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact.

FOTO. Finala Vocea României, câştigată de Teodora Buciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gica Gica
    anul asta a parut corect, anul trecut a fost aiurea de tot, concurenta lui moga a fost peste cea care a castigat, toata lumea se astepta sa castige fata lui moga, chiar si chirila, a fost o mare surpriza.

    brenciu e o *** plagiatoare, a nu se confunda cu chirila, care e un muzician adevarat.
  • anonim anonim
    iar tudor chirila un nesuferit asta are un comportament de cocalar pana si freza o are de cocalar toti tinerii talentati se duc la cocalarul asta sa le fie rusine ca il aleg pe el ce sunt rockeri sa se duca la el sa se duca la el rockeri nu de astia care canta alt gen de muzica oricum mi-as dori ca tudor chirila sa plece vad ca numai el vrea sa castige dar nu le da nici o sansa celorlati antrenori
  • iulian iulian
    extrem de dezechilibrati antrenorii....in sase sezoane moga zero, loredana zero, mai mult, nici nu prinde ultimile doua din finale, smiley 1 victorie in primul sezon. In schimb, tudor chirila 3 sezoane 3 victorii, brenciu 3 sezoane 2 victorii. Nici despre castigatorii primelor 5 editii nu prea se mai aude nimic. Daca nu schimba ceva, Pro-ul risca sa ingroape formatul.
  • Allex Allex
    ProTv va face "Dancing with the stars", insa cel mai probabil va adapta putin formatul. Mai mult ca sigur emisiunea se va regasii in grila de toamna de anul viitor. Primavara aceasta vom vedea Romanii au Talent, Vocea Jr, Masterchef si Ferma Vedetelor. Iar in toamna 2017, Dancing with the stars si poate SNL, cu Florin Calinescu.
  • geo geo
    Pe viitor, probabil, toți concurenții vor alege să meargă la echipa lui Tudor.
    Și o vor evita pe Loredana. Dacă marea divă a muzicii ușoare românești va mai suporta să ia bătaie, sezon după sezon. Dacă la ce bani ia ea de la Pro TV și la ce promovare are ea parte, nu pleacă.
  • mile mile
    horia brenciu a fost peste loredana , moga , smiley , ca si jurat a avut succes fata de acestia , sunt vedete prea mici pt o astfel de emisiune , sper totusi sa aibe succes castigatoarea , dar e greu cu acest gen de muzica in romania , poate ca x factor va da o vedeta mai mare
  • Iuli Iuli
    O voce care chiar a meritat sa castige! Am vazut-o si pe castigatoarea de anul trecut.. PRAF! Sper sa auzim de Teodor Buciu, o voce ex-tra-or-di-na-ra!

Trimite un comentariu

sus