Skip to main content

VIDEO. PewDiePie, cel mai vizualizat vlogger din lume, a anunţat că îşi închide canalul de youtube. Motivul?

 
VIDEO. PewDiePie, cel mai vizualizat vlogger din lume, a anunţat că îşi închide canalul de youtube. Motivul?

VIDEO. PewDiePie, cel mai vizualizat vlogger de pe planetă, a anunţat că îşi va închide canalul de youtube când va ajunge la 50.000.000 de abonaţi. În acest moment, la canalul acestuia sunt abonaţi 49.600.000 de abonaţi, scrie independent.co.uk.

Publicitate

Motivul? Vloggerul suedez, pe numele său real Felix Kjellberg, acuză platforma Youtube că încearcă să îi “omoare” canalul. Acesta a observat în ultima vreme scăderi ale vizualizărilor, dar şi faptul că unele materiale postate pe canal nu ajung la abonaţi. Vloggerul spune că aceste scăderi se întâmplă din cauza noilor politici ale platformei care l-a consacrat, care, susţine vloggerul, se axează pe clickbait-uri şi pe scoaterea în faţă a videoclipurilor recomandate.

“Youtube încearcă să-mi omoare canalul. Este clar. Se întâmplă, dacă te uiţi pe cifrele mele din Analytics. Totul pleacă la vale. Am decis că asta este singura cale pentru a stopa moartea canalului meu de youtube. Ştiu că voi credeţi că glumesc, dar îmi voi închide canalul”, a spus acesta în clipul postat pe canalul de youtube.

Vloggerul PewDiePie şi-a lansat canalul de youtube în anul 2010. Acesta a ajuns, în numai şase ani, cel mai vizualizat youtuber de pe planetă, cu aproape 50.000.000 de abonaţi şi peste 13.000.000.000 de vizualizări la videoclipurile sale.

Potrivit Forbes, suedezul este cel mai bine plătit vlogger din lume, anul acesta înregistrând venituri de 15.000.000 de dolari, cu 20% mai mari faţă de anul trecut, când în i-au intrat în buzunar 12.000.000 de dolari.

Anul acesta, cea mai mare parte din venituri s-au datorat seriei Scare PewDiePie, care a avut premiera la începutul acestui an pe platforma premium a platformei video Youtube, Youtube Red, dar şi datorită cărţii sale, This Book Loves You, care s-a vândut în 112.000 de copii, potrivit Nielsen Bookscan, citat de Forbes.

PewDiePie anunţă că-şi va închide canalul de Youtube:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    a zis la misto :)))))numa ca mno
  • Lucian Lucian
    Eu am râs.
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Am plans...

Trimite un comentariu

sus