Skip to main content

Cristi Coman, ex Realitatea şi Antena 1, coordonatorul editorial al TVR 1. Robert Tătăruş, pe ştirile interne

 
tvr
tvr

Publicitate

Cristi Coman, om de televiziune cu 20 de ani de experienţă la Pro TV, Realitatea TV şi la Observatorul Antenei 1, este, din această lună, producător executiv al postului TVR 1.

Practic, poziţia lui Cristi Coman este cea de coordonator al conţinului principalului canal public de televiziune.

Numirea lui Coman vine în contextul în care, la sfârşitul anului trecut, au expirat mandatele directorilor staţiilor publice. Managerii erau Gabriel Gherghescu (TVR 1) şi Carla Tompea (TVR 2). Din ianuarie, atribuţiile de manager al canalului TVR 1 au trecut la Irina Radu (pe management) şi Cristi Coman (pe conţinut). La TVR 2, atribuţiile au rămas la Carla Tompea.

Cristi Coman a venit la TVR în toamna anului trecut, pentru a se ocupa de proiectul campaniei electorale, împreună cu Robert Tătăruş (fost producător Realitatea TV).

De la începutul acestui an, Coman a fost numit producător executiv al TVR 1, iar Robert Tătăruş a trecut la Departamentul Ştiri, unde coordonează ştirile interne.

Totodată, Conducerea executivă a Departamentului de ştiri a fost preluată de Cristi Marin (fost Digi 24 şi Realitatea TV). La sfârşitul anului trecut, a expirat mandatul lui Claudiu Lucaci ca director al departamentului de ştiri al TVR.

Cristi Coman, Carte de vizită:

Timp de patru ani (2012-2016), Cristi Coman a fost redactor-şef adjunt la Observatorul Antenei 1. A plecat anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Până în 2011, a fost director editorial al postului de ştiri Realitatea TV, de unde a plecat prin demisie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

  • Septembrie 1992-1994: ziarul Ora
  • 1994-1995: Revista Pentru Patrie
  • 1996-2005: Pro TV, până în 2005 (a fost, pe rând, reporter, şef secţie economic şi, din 1999, secretar general de redacţie)
  • 2005-2011: Realitatea TV (unde a fost EOD - Editor of the day, apoi redactor-şef şi director).

Robert Tătăruş Carte de vizită:

Până în vara anului trecut, Robert Tătăruş a lucrat la Realitatea TV, unde asigura coordonarea editorială a ştirilor, ca EOD (editor of the day). De-a lungul anilor, a avut poziţii în conducerea editorială a postului de ştiri, la care a lucrat

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Trebuie să admit că aseara Știrile TVR și-au făcut datoria. Cristi Marin, ai o bilă albă! Ești în proces de reevaluare!
  • johhny bravo johhny bravo
    De la anvergura ta profesionala aceasta afirmatie este un compliment. Nuff said.
  • livia pila livia pila
    @johhny bravo Dacă acest Cristi Marin ar fi cu adevărat un om de calitate, i-ar fi tare rusine că are apărători de anvergura ta (i)morală.
  • Bianca Oanea Bianca Oanea
    Cristi, Cristi și Robert sunt profesioniști desăvârșiți. A fost o plăcere să învăț de la ei. Și încă mai am de învățat. Doamna Livia, dacă așa sunt toți șomerii fără studii superioare, să fie mai mulți.
  • johhny bravo johhny bravo
    Livia tu cand vezi tvr***. Da, Cristi Marin e profesionist iar tu esti o tzatza de obor cu o pisica obosita si frustrari multe. Bine ca ai gasit si tu unde sa te refulezi ca in rest esti zero barat.
  • livia pila livia pila
    @johhny bravo De mare profesionist ce e a fost concediat de la PRO TV Cristi Marin? Adus la TVR de Irina Radu la sugestia Doinei Gradea? Mai taci, avocat din oficiu și fără har!
  • johhny bravo johhny bravo
    Livia Pila e timpul sa taci. Esti o frustrata penibila. Cristi Marin e unul din cei mai buni profesionisti din tara. Informeaza te inainte sa calomniezi desteapto de bragadiru.
  • livia pila livia pila
    Robert Tătăruș nici măcar nu are studii superioare. Cum nu le are terminate nici Ioana Dumitrescu, șefă la Știri externe
  • livia pila livia pila
    Si unul, celallat, ca si Cristi Marin, pina a fi culeși din strada si facuti șefi de Irina Radu au fost șomeri. Asta e marea politica de personal din TVR!

Trimite un comentariu

sus