Skip to main content

Digi24 şi TVR vor avea corespondenţi la ceremonia de învestire a lui Donald Trump la Casa Albă

 
Digi24 şi TVR vor avea corespondenţi la ceremonia de învestire a lui Donald Trump la Casa Albă

Posturile Digi24 şi Televiziunea Română vor avea trimişi speciali la Washington, la ceremonia de învestire a noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Publicitate

Postul de ştiri Digi24 va transmite în direct în direct imagini cu evenimentele premergătoare ceremoniei de învestitură, depunerea jurământului, discursul nooului preşedinte al Statelor Unite, parada de pe Pennsylvania Avenue şi predarea de ştafetă de la Casa Albă.

Cristina Cileacu va fi trimisul special al Digi24 la Washington. Aceasta va avea intervenţii din capitala SUA atât joi, cât şi vineri, în ziua învestirii.

Televiziunea Română va transmite, începând de miercuri, 18 ianuarie, în toate programele informative, reportaje şi intervenţii ale echipei Ştirilor TVR de la Washington, despre pregătirile pentru ceremonia de învestitură, atmosfera dinaintea evenimentului, programul manifestărilor, opiniile oficialilor dar şi a americanilor de rând.

Mihai Melinescu va fi detaşat ca trimis special al Televiziunii Române la Washington pentru a relata despre ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte american. Vineri, 20 ianuarie, depunerea jurământului, care va avea loc pe treptele clădirii Capitoliului, va putea fi văzută în direct, de la ora 18.30, la TVR 1.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Cum... 1 și A 3 nu sunt aici...cum vine vorba...
  • qwerty qwerty
    digi24 ar trebui sa aiba mai multi oameni care sa transmita despre scandalul momentului: Ghita-Coldea-Kovesi. ei insa vorbesc despre alte baliverne. nu au voie sa-si atace sefii?
  • Dr. Dan Sase Dr. Dan Sase
    E normal ca TVR sa aiba corespondent la investirea presedintului SUA , pentru simplu fapt ca este televiziunea nationala , platita din banii nostri . Era mai grav , daca nu aveau pe nimeni la Washinton ! De ce suntem carcotasi ?!
  • Dr. Dan Cinci Dr. Dan Cinci
    @tibi... Nu spune că ”e la moda sa injuri tvr-ul” , că n-ar avea nimeni nimic cu postul dacă și-ar respecta telespectatorii prin programe, personalități, strategie pe termen lung, etc... Până la urmă zi mersi că tvr-ul e pomenit fie și-n înjurături.
  • Tibi Tibi
    @dan patru... diurna este cf ordinului mae nu mai mare si nici mai mica decit scrie in lege! Dar este ok sa te interesezi. Poate esti curios si vrei sa afli ca s-a mers un an jumate in deplasari in tara cu 17 lei pe zi! Dar e la moda sa injuri tvr-ul cind tu esti fan maruta, capatos, simona ghrrghe si telenovelele indiene si turcesti. Spor la incultura amice!
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    TVR ar trimite echipa sa transmita si de pe luna, ca e pe banii nostri. Ma intereseaza cat mai au diurna si cat ii costa iesirea asta comparativ cu Digi. Probabil ca cel putin triplu.

Trimite un comentariu

sus