Skip to main content

GALERIE FOTO. Cum arată noul Xtra Show al lui Capatos din fostul studio Sinteza zilei

 
GALERIE FOTO. Cum arată noul Xtra Show al lui Capatos din fostul studio Sinteza zilei

Nume nou, studio nou, dar subiecte asemănătoare. Noua emisiune Xtra Show, urmaşa Un show păcătos, a fost lansată în această seară la Antena 1, în fostul studio al emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3 (de la teatrul Excelsior).

Publicitate

Dan Captos, Cătălin Bordean, Silviu Andrei şi Daniela Crudu au rămas şi în noua formulă a emisiunii. Noutatea este cel de-al doilea co-prezentator al emisiunii, Anisia Gafton, fostă finalistă a show-ului Românii au talent 2016.

În plus, cu noua emisiune Xtra Show s-a renunţat la publicul care aplauda.

Dan Captos, în debutul emisiunii de luni seara: „Spiritul emisiunii Un show păcătos rămâne. Poate că am dramatizat eu acel mesaj de la sfârşitul anului. Dacă nu am fost eu dramatic, poate că au avut grijă deontologii să-l facă. Până la urmă mesajul nostru a fost foarte clar: vom reveni cu o nouă producţie.”

Cât despre motivul relansării emisiunii: „De câte ori nu aţi avut senzaţia, atunci când aţi urmărit un serial că v-aţi doi să mai continue. Lucrurile se opresc când sunt în glorie pentru ca apoi să vină cu un alt produs. Mai bine orpeşti producţia în vârf de formă şi revii cu producţia pentru ca succesul să fie asigurat. (...) Vom încerca să vă oferim un altfel de conţinut.”

Subiectele prime ediţii au fost sarcina Simonei Gherghe, de la Acces Direct, şi a continuat cu un record stabilit de Radu Valahu.

Galerie FOTO. Noul studio Xtra Show, urmaşul emisiunii Un show păcătos

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    @Eu , Capatos la inceput impartea platoul cu Rai Da Buni, doar schimbau mesele cum zici tu, pana mai saptamana trecuta, Sinteza Zilei impartea cu Acces Direct- eu zic ca diferenta de grafica si modificarile aduse platoului este superba de la o emisiune la alta - cand emite XNS fiind mult mai misto
  • domnu foto domnu foto
    parerea mea e ca un Night Show fara public(dar real,numeros,activ) nu exista.totul devine monoton
  • mile mile
    alex, kanal e mai bun sau acolo te uiti
  • emile emile
    Cata vreme exista votanti PSD vor exista si emisiuni de genul Capatos-Wowbiz .
    Ca asta e targetul ...
  • Avicii Avicii
    Daca vine omu cu un format elegant, cu invitati chiar ok, intr-un decor cu adevarat senzational, tot nu e bine. Cine dracu sa va mai inteleaga. Se vede ipocrizia unor veterani de comenteaza pe aici, de la o posta. Macar sa va luati si voi salariul de postac, de o ciorba de burta, rece.
  • alex2 alex2
    e aceeasi emisiune cu aceleasi agitari epileptice de camera pe muzica de manele, cu acelasi dj fals care se zbate la butoane desi nu mixeaza nimic. iar Anisia nu face nimic in emisiune, la fel ca Bordea.
    nu mai zic ca numele si site-ul "xns" sunt ale unei firme de provideri de internet din bucuresti. buna alegere de nume :))
  • geo geo
    Aceeași Mărie...ce rost au toate aceste schimbări dacă au practic același conținut. Cu subiecte gen Valahul. Iar Simona Gherghe a cam făcut ieri turul televiziunilor trustului Intact, fiind prezentă, de la ora 20.00 și la la ”Răi da buni”. Ce le plac unora să își expună viața privată pe la televiziuni...
  • rad rad
    Iulia, macar atata sa te fi documentat sa vezi ca numele e Xtra Night Show...de acolo si toate initialele XNS...inca un articol, inca o greseala..
  • Eu Eu
    Acces Direct si XNS acelasi studio parerea mea pui 2 mese o canepea 2 scaune arunci ceva pe acolo prin decor si gata....... asa ceva
  • Mihail Mihail
    Ce se întâmplă? Locul 3.
  • gerge gerge
    ALX de unde stii?

    Nu a aparut nimic nicaieri :))
  • an an
    este mai decenta noua emisiune, platou frumos (arata diferit total fata de atunci cand emite Acces Direct) - prezenta Anisiei Gafton nu are sens in emisiune... sonorizarea proasta...
  • Allex Allex
    Alx esti sigur ? Eu am inteles ca au fost numai niste discutii.
  • Iuli Iuli
    Studioul imi place pentru ca e albastru. Dar mai bine renuntau la chelios si Dj +asistenta. Mai bine ramanea doar Capatos si Anisia, sau doar Anisia, si sa faca subiecte decente si reale, nu facaturi
  • ALX ALX
    Sa vedem ce o se fie din februarie cand ProTv lanseaza un late night talk show cu Florin Calinescu gen Chestiunea zilei

Trimite un comentariu

sus