Skip to main content

Adriana Muraru a demisionat după cinci ani la Digi 24. Ce va face

 
Adriana Muraru a demisionat după cinci ani la Digi 24. Ce va face

Adriana Muraru, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, a demisionat de la canalul de ştiri deţinut de operatorul de comunicaţii RCS&RDS.

Publicitate

În această seară, Adriana Muraru a prezentat ultimele jurnale de ştiri. Ea pleacă de la Digi 24 după cinci ani. A intrat în echipă în februarie 2012, înainte de lansarea oficială a postului şi a fost unul dintre numele de bază de la începuturile staţiei.

Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Muraru a confirmat informaţia.

Care au fost motivele şi ce va face în continuare?

Adriana Muraru, pentru Paginademedia.ro:

Am luat această decizie pentru că am un alt proiect, la care ţin foarte mult. Mi-am dat seama că am nevoie de timp şi de atenţie pentru a mă ocupa de el şi a trebuit să aleg.

Mai exact:

Este vorba despre o editură de cărţi pentru copii şi adolescenţi. Îmi doresc să fac asta de foarte multă vreme. Mult timp a fost un gând, acum îl pun în practică.

Editura se numeşte Storia Books şi este deţinută 100% de Adriana Muraru.

Adriana Muraru, pentru Paginademedia.ro:

Dintotdeauna mi-am dorit să dezvolt un proiect care să aibă legătură cu cărţile. Mă gândeam şi la o librărie, la un moment dat.

Mi-am dat seama că ori fac acest proiect acum, ori nu îl mai fac deloc. Şi nu îl puteam dezvolta în acelaşi timp cu munca în televiziune.

Cel puţin o vreme, vreau să mă concentrez numai pe acest proiect, al editurii.

Adriana Muraru a intrat în echipa Digi 24 acum cinci ani, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă, aici. A prezentat Jurnalul de la ora 19, apoi pe cel de la ora 22, ştirile de vieri seara şi, în ultimul an şi jumătate, jurnalele Digi 24 de weekend.

Carte de vizită Adriana Muraru:

Adriana Muraru este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de litere, în 1993. A lucrat la Rompres, apoi la Pro FM. Între 1995 şi 2003 a fost prezentatoare la Pro TV. Au urmat doi ani de B1 TV şi, din 2005, a intrat la TVR.

La Televiziunea publică, a prezentat Ora de ştiri (TVR 2) şi apoi principala emisiune a TVR 1, Telejurnalul de la ora 20.00. În primăvara lui 2011, Adriana Muraru a fost trecută la canalul de ştiri al TVR - TVR Info, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În februarie 2012, a plecat la Digi 24.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • man man
    Imi va fi dor de Adriana Muraru ! Avea un fel de a fi corect, placut, egal si oficial ! Avea un farmec special (ca si multe prezentatoare care sunt admise la DIGI 24).
  • veronica veronica
    Ce televiziuni au mai ramas ? cele comuniste?Doresc sa stiu ce face dl Prelipceanu ,mai mult tace .Una singura a mai ramas , celelalte sunt cu PSD.
  • Florin Florin
    O jurnalista cu experienta si un exemplu de atitudine, pozitie a corpului sau expresie a fetei, care lipsesc la multe dintre prezentatoarele de la noi, strambe pe scaun sau care afiseaza cate un ranjit indiferent despre ce este vorba in stire.
  • sgiu sgiu
    de unde stii livia?
    mai nou la digi?
    parca erai la tvr?
  • Mădălina Mădălina
    Adriana e unul dintre cei mai misto oameni de la Digi24. Desi era vedetă, nu avea fițe, nu avea aere, nu aducea deloc cu Prelipceanu. Însă a intrat în vizorul domnului Prelipceanu. Care Prelipceanu? Ăla care se crede șef pe plantație. Și sărăcuța de Adriana a fost forțată să plece. Păcat.
    Eu încă mă întreb cum de lui Prelipceanu i se permit atâtea lucruri de către RCS-RDS? Îi are la mână? E incompetență generală în trustul ăla?
  • livia pila livia pila
    Adevarul? Adriana s-a saturat de capriciile si persecutiile lui Prelipceanu. Care se poarta ca mosierul pe tarlaua proprie fiindcă modelul lui este d-na colonel Rodica Culcer. Sigur, nici lui Prelipceanu, pe care la Digi il detesta multa lume, nu ii va merge la nesfirșit
  • Iuli Iuli
    Toti care pleaca din TV zic ca au proiecte private :) ce amuzant. Mai bine ar zice ca salariile s-au redus.
  • sgiu sgiu
    Păcat,era foarte buna.
    Dar,sa isi vadă facut visul propus,o susțin.

Trimite un comentariu

sus