Skip to main content

Astăzi e o zi de doliu - Poziţia lui Klaus Iohannis, zeci de mii de share-uri

 
Astăzi e o zi de doliu - Poziţia lui Klaus Iohannis, zeci de mii de share-uri

VIRAL RAPID. Poziţia lui Klaus Iohannis legată de Ordonanţa adoptată seara târziu de Guvern s-a viralizat rapid. Numai în primele zece minute, a avut 24.000 de likeuri, aproape 2.000 de comentarii şi peste 7.300 de share-uri.

Publicitate

Până la ora publicării acesturi articol, textul preşedintelui Klaus Iohannis a ajuns la peste 100.000 de like-uri, 43.300 de share-uri şi aproape 8.000 de comentarii.

Ce a scris Iohannis:

Dragi români,

Astăzi este o zi de doliu pentru statul de drept. Statul de drept, care a primit o lovitură puternică de la adversarii justiţiei, dreptăţii şi luptei împotriva corupţiei.
Guvernul PSD şi ALDE a ignorat visul şi năzuinţele a milioane de români liberi care vor să trăiască într-o ţară eliberată de corupţie.

Astăzi, Guvernul PSD şi ALDE a anulat munca a zeci de mii de oameni oneşti şi curajoşi din Justiţia română care au dovedit în ultimii ani că nimeni şi nimic nu este mai presus de lege.

Guvernul PSD şi ALDE a anulat eforturile făcute de milioane de români de a face din România o ţară respectată în Europa!
De astăzi, recuperarea prejudiciilor devine foarte dificilă.(...)


Miza adevărată este cum vrem să arate viitorul unei Românii în care oamenii să-şi dorească să trăiască, nu al unei Românii din care să-şi dorească din nou să plece.
Sfidarea PSD la adresa poporului este deplină. Uită însă un lucru esenţial. Valorile pe care se construieşte un stat democratic, un stat de drept veritabil, nu aparţin unei majorităţi sau minorităţi de conjunctură, ci ne aparţin nouă, tuturor românilor.

De astăzi, misiunea mea este să restabilesc statul de drept. Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a face din România o ţară eliberată de corupţie! Mă voi bate până în ultima zi a mandatului meu pentru acest lucru!

Postarea lui Iohannis a fost, de departe, cea mai comentată din categoria politic, de ieri, potrivit monitorizării FacebrandsPro pentru Paginademedia.ro. Următorii în top au fost Traian Băsescu, cu anunţul demisiei de la conducerea PMP, Dacian Cioloş,

Cele mai comentate postări ale oamenilor politici, ieri:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis:

2. Pagina oficială Traian Băsescu:

3. Pagina oficială Dacian Cioloş

4. Pagina oficială Nicuşor Dan

5. Pagina oficială Victor Ponta

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus