Skip to main content

PROTESTE PE MUTE. În stradă, a patra zi la rând. „Forţele oculte”. Protestatarii rezistă. „Război în stradă”

 
PROTESTE PE MUTE. În stradă, a patra zi la rând. „Forţele oculte”. Protestatarii rezistă. „Război în stradă”

UPDATE 23.00. România TV difuzează un instantaneu foto cu preşedintele Klaus Iohannis cu un pahar în mână. Burtiera: Ce face preşedintele când românii lui sunt în stradă. Titrează "ruperea României" este o "operaţiune girată de străini" şi că Iohannis a "a ajuns să susţină violenţă extremă".

Publicitate

Tot în jur de 23.00, Antena 3 pune pe ecran cifre apropiate de cele avansate şi de celelalte staţii: 120.000 în Bucureşti (la fel ca la B1 TV). Digi 24 şi Realitatea merg pe 150.000 în Capitală şi 300.000-330.000 în întreaga ţară.

BURTIERĂ LA MINUT. Fără Sonor. Protestele din stradă, a patra zi consecutiv, se văd diferit pe posturile TV.

O monitorizare, pe mute, a posturilor de ştiri.

Ce se vedea pe ecran, cu sonorul oprit? La Antena 3 şi România TV, burtierele au fost aproape identice: "Tensiune Maximă" era pe ambele posturi. Citate din Traian Băsescu la Antena 3: România e ţinta unui război hibrid.

România TV afişează ceva cu "forţe oculte din străinătate care manipulează" şi despre Iohannis "care dezbină".

România TV nu pune pe ecran (ca şi zilele trecute), vreo estimare a participanţilor. Aflăm cifrele de la celelalte staţii, Digi 24, Realitatea TV şi B1: 150.000 de oameni (la 20.50), dintre care 50.000 în Bucureşti. La ora 21.00, Antena 3 vorbeşte de "zeci de mii de români în toată ţara", când celelalte posturi afişează 180.000.

Dacă Antena 3 estimează cel mai puţin, la polul opus e Realitatea TV, care dă cele mai ridicate cifre: 200.000 în ţară (la ora 21.00), 70.000 în Capitală. Rareş Bogdan transmite din Piaţa Victoriei.

România TV:

  • Tensiune maximă în stradă: a patra zi de proteste
  • Presiune pentru schimbarea Guvernului
  • Extremistul care îl ajută pe Iohannis
  • Forţele oculte din străinătate care manipulează din umbră strada
  • Adevărata miză, de ce îi dezbină Iohannis pe români

Antena 3:

  • Tensiune maximă, războiul se extinde pe toate fronturile
  • Război în stradă pentru o infracţiune care nu mai există
  • Traian Băsescu: România, ţinta unui război hibrid

B1 TV:

  • Peste 100.000 de oameni prostează în toată ţara
  • Băsescu: Categoric e o revoltă a populaţiei

Digi 24:

  • Bucureşti: 45.000 de oameni la Guvern (ora 20.45)
  • 150.000 de oameni în stradă a 4-a zi la rând

Realitatea TV:

  • Protestatarii rezistă, au şi susţinători
  • A patra zi de proteste în ţară
  • Solidaritate, România în stradă

GALERIE FOTO. A patra zi consecutivă de proteste, pe posturile de ştiri, orele 20.00-21.00

GALERIE FOTO. Orele 22.30-23.00

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • București, ballshit București, ballshit
    As vrea sa fac ,și eu,un mic comentariu,deși, ziariștii lui peste nu prea l-au băgat în seama.Ma refer,la acei inconștienți și inconștienți care si-au scos la înaintare copiii,la demonstrații. În tarile civilizate,direcția pt protecția copilului,și politia s-ar fi autosesizat,fiindcă, acei nenorociți si-au pus în pericol copiii.AR fi fost arestați sau amendați, iar copii,ar fi fost transferați în unitati sociale.Dar,ce ar fi sa discutați, plebeilor,pe tema asta nu psd,nu PNL, nu USR, ci ,inconștiență unor,asa ziși pagini, cică, sunt marii schimbători de opinie în tara asta,sunt niște gunoaie umane.Iar,voi,ca ziariști, cum va pretindeți, ar fi trebuit sa sesizați chestia asta.Apropo,știați, ca majoratul în SUA,este la 21 ani,pana la vârsta aia,nu ai voie sa intri în în cârciumă, decât însoțit. In licee și facultăți, se mai poarta uniforma,iar în campusurile universitare, nu circuli decât pe jos,nu cu jepanul cumpărat de maricica și tatiticu.Sau cu bicicleta.Nu exista baruri pe lângă scoli și facultăți. Bai,prostime din București, de ce demonstrați pt asta?***e ***.
  • rtv_sug.e rtv_sug.e
    M.*** RTV!
  • gigel gigel
    Nu e loc de distractie la psd. Altfel nu s-ar agita atit sa vorbeasca de contramanifestatii, de "sorosisiti" si ruperea tarii. Grupul de *** care pina mai ieri il slaveau pe ponta, acum e strins unit in jurul maretului conducator dragnea. Ca si cu ponta, la orice schimbare de bataia vintului in psd, il vor abandona pe dragnea si vor pupa mina urmatorului. Dragnea a stat ascuns ca un sobolan doua zile pina cind gasca lui a iesit invingatoare in sedinta psd. Acum sint disperati si sint in stare de orice, dar deja unora le este frica. Iata-l pe robotul iordache cum a dat bir cu fugitii si a incercat sa scape prin delegarea atributiilor sau grindeanu care nu mai iese singur in fata ci doar cu "boss" linga el. Picioarele lor sint din ce in ce mai scurte si li se apropie sorocul.
  • titi titi
    Imi pare rau sa o spun, dar dupa linistea din tabara pedesereilor se pare ca doar protestele „serale" nu-i misca . Ba mai mult, cred ca se si distreaza…in patuc la caldurica. Mai sunt cateva zile si SINGURA SOLUTIE este GREVA GENERALA. Eu cred ca luni este momentul ca in liniste si pace deplina ( doar cu pancarte ) lumea sa se stringa de DIMINEATA care pe la Guvern , care pe la Parlament si in orasele mari pe la Prefecturi si sediile partidului unic ! Si asta tare mi-e teama ca nu-i va misca , dar sper… MAI SUNT SASE ZILE !

Trimite un comentariu

sus