Skip to main content

AUDIENŢE. iVoce, iAudienţă. Vocea Junior de pe Pro TV peste iUmor-ul de pe Antena 1. Steaua, în top 5

 
AUDIENŢE. iVoce, iAudienţă. Vocea Junior de pe Pro TV peste iUmor-ul de pe Antena 1. Steaua, în top 5

AUDIENŢĂ. Schimbare de clasament duminică seara. Dacă în urmă cu o săptămână IUmor, de pe Antena 1, conducea topurile, aseară a fost rândul emisiunii Vocea României Junior, de pe Pro TV, să fie pe prima poziţie.

Publicitate

Antena 1, cu iUmor, a obţinut audienţe asemănătoare cu cele de săptămâna trecută, însă Pro TV şi Kanal D au înregistrat creşteri.

Show-ul cu copii de pe Pro TV a câştigat peste jumătate de milion de telespectatori de la o săptămână la alta.

De notat prezenţa în top cinci, pe toate targeturile, a postului Digi Sport, care a difuzat pe interval meciul de fotbal Steaua-CFR.

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de duminică, pe intervalul show-ului Vocea României Junior (20.30 - 22.30):

NAŢIONAL. Pro TV a avut la nivelul întregii ţări o medie de 1,8 milioane de privitori, în medie pe minut. Este un plus de aproximativ 500.000 de persoane faţă de săptămâna trecută, când show-ul cu copii a fost depăşit de prima ediţie iUmor (cifrele, AICI).

Kanal D, cu Roata Norocului pe interval, a fost pe doi, cu 1,7 milioane de privitori.

Antena 1 a avut poziţia a treia cu a doua ediţie iUmor, având o medie de 1,3 milioane de persoane, uşor sub ediţia de debut (cifrele, AICI). DigiSport1 a fost pe cinci, cu meciu Steaua - CFR Cluj, pe interval, urmărit, în medie de aproape 640.000 de persoane din întreaga ţară.

URBAN. La oraşe, juniorii de pe Pro TV s-au apropiat de milionul de privitori, media pe minut, cu un plus de 200.000 faţă de săptămâna trecută. Locul doi pentru Antena 1, cu aproape 800.000 media. Digi Sport 1 a fost, cu meciul Stelei, pe patru: 517.000, media.

COMERCIAL. Show-ul de pe Pro TV a depăşit jumătate de milion de privitori, pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani. Antena 1 a avut cifre foarte apropiate de Pro TV: 490.000, media de privitori.

Audienţa posturilor TV de duminică, 12 martie, pe intervalul Vocea Romaniei Junior, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.836.000 10.2 18.2
2 Kanal D 1.711.000 9.5 16.9
3 Antena 1 1.305.000 7.3 12.9
4 Prima TV 814.000 4.5 8.1
5 DigiSport 1 636.000 3.5 6.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de duminică, 12 martie, pe intervalul Vocea Romaniei Junior, în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 992.000 10.2 18.1
2 Antena 1 789.000 8.1 14.4
3 Kanal D 583.000 6 10.6
4 DigiSport 1 517.000 5.3 9.4
5 Prima TV 337.000 3.5 6.1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de duminică, 12 martie, pe intervalul Vocea Romaniei Junior, pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 507.000 11.3 22
2 Antena 1 491.000 10.9 21.3
3 DigiSport 1 219.000 4.9 9.5
4 Kanal D 214.000 4.8 9.3
5 Prima TV 163.000 3.6 7.1

VEZI audienţele de la prima confruntare Vocea junior - iUmor, AICI

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    FCSB, Petrisoare! FCSB!
  • Expertul, Expertul,
    Antenistii sunt tare frustrati! Comentariul de la ora 18.13, nu-mi apartine. Cel mai probabil a fost lasat de un iubitor ***
  • Iuli Iuli
    Ce audiente fac emisiunile "2K1" si "Prietenii de la 11" ? Ati scris despre emisiuni dar nu ati dat audientele.

    Pe a1.ro am citit ca Prietenii sunt lideri
  • Expertul Expertul
    Acum, nu mi-o luati in nume de rau. Scriu atat de entuziast despre ProTv pt ca ma verifica Cernyauskas sau cum l-o chema zilnic. Am norma ca la fiecare postare despre Pro sa sar cu un comentariu pozitiv. Mananc si eu o paine. Mie imi place de fapt Antena, dar tebuie sa imi fac datroria pt dl din lituania care ma verifica zi de zi. E stresant dar..domnu' Cerniavicius, am prestat si azi, o marire de salariu ,ceva....la baiatu' ?
    Multumesc
  • Expertul, Expertul,
    #ProTV performeaza!












    Românii au urmărit duminică detaliile dosarului Monaco

    la România, te iubesc!



    Cosmin Savu, corespondent special Știrile Pro TV, a deschis duminică dosarul Monaco la România, te iubesc! și le-a prezentat telespectatorilor povești de succes ale românilor stabiliți în luxoasa țară, dar și personaje controversate sau cercetate de lege, pentru care acest loc reprezintă un adevărat paradis fiscal.

    România, te iubesc! a fost duminică lider absolut de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.8% share, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.5 puncte de rating și 10% share.

    Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.2 milioane de telespectatori au urmărit România, te iubesc!.

    Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu, corespondent special Știrile Pro TV, va aduce un reportaj special depre noul val de arhitecți și designeri de interior. Săptămâna aceasta îi vom cunoaște pe câțiva dintre tinerii români care impun tendințe în materie de design și arhitectură în România și peste hotare și vom vizita atelierele designerilor de mobilă, ale căror creații se vând și cu mii de euro.

    Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

    Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
  • Expertul, Expertul,
    Am fost pessimist dupa cifrele de saptamana trecuta, dar ma bucur ca poporul a ales calitatea de la Vocea Junior, in detrimentul mizeriei de la antenuta 1! Pentru sezonul 2 Vocea Junior, ar trebui primiti concurenti pana in 16 ani si adus inca un jurat pentru mai mult dinamism. Dupa mintea antenistilor asta inseamna umor http://www.click.ro/vedete/romanesti/u-cantat-la-pian-cu-organul-genital-moment-de-exhibitionism-la-iumor
  • Valentin Valentin
    Lui Mile îi place să aibă la toate comentariile „Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj intolerant”.

    Audiențele au fost puțin ciudate, dar doar pentru că a fost meciul Steaua - CFR Cluj(Steaua a dat niște goluri frumoase). Interesant că Prima TV a avut 800.000 de telespectatori la nivel național. iUmor nu merită, a fost mai interesant săptămâna trecută că a fost Floricica Dansatoarea și că era prima ediție din sezon, dar în rest... Vocea României Junior mi se pare absurdă, nu îmi place și nu mă uit. Puteau să facă ca la Românii au Talent, să fie atât copiii cât și adulții în aceeași emisiune. Duminică puteau să bage un film, ceva.
  • sgiu sgiu
    @geo kanal d zic :D
  • enwd7y 7iuyfhe987iueyhdiuyh h7qeugehc78uj h8r73uidjc n 1-7w6gtwd enwd7y 7iuyfhe987iueyhdiuyh h7qeugehc78uj h8r73uidjc n 1-7w6gtwd
    sunt codat
  • sgiu sgiu
    Nu,joacă sâmbătă.
    Dar fotbalul va fi in top și weekend-ul viitor. :)
  • geo geo
    Oare TVR 1 intră măcar în topul 10 național...pentru că programele lor de sâmbătă și duminică seara nu prezintă un interes prea mare în rândul publicului larg. Oare la ce o fi privit Irina Radu aseară, la Pro TV sau la A 1 ?
  • 1q 1q
    e bine. anul trecut antena investea in formate, acum protv a abordat tactica asta. asta inseamna concurenta. e benefica mai talibanilor !
  • sgiu sgiu
    @Iuli asta dacă nu joacă Steaua din nou ;)
  • sgiu sgiu
    stii* Mile mama ei de limba romana...
  • F F
    E clar ca duminica va fi echilibrata, cel puțin în prime time. Pe toată ziua, Antena a avut o săptămână groaznica, uneori mai aproape de Kanal D decât de Protv. Probabil noile emisiuni încă își caută publicul.

    Despre Vocea ce sa spun. Cuplu de prezentatori este slab. Bobonete nu e rău, dar trebuie sa aibă susținere. Fără susținerea corecta, se duce în jos. Iar copiii sunt aleși uneori prea random. Este Vocea Junior. Nu trebuie sa fie perfecți. Pe afara se mai caută și voci simpatice, nu doar din ăstia care ating nu știu ce note.

Trimite un comentariu

sus