Skip to main content

VIDEO. „Eroul” momentului hilar de la BBC: Şi mie mi s-a părut amuzant. A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste şi afecţiune

 
foto: captura BBC
foto: captura BBC

"Am văzut si eu clipul la fel ca toata lumea si a fost chiar amuzant", recunoaşte analistul politic Robert Kelly, "eroul" clipului de la BBC care s-a viralizat în toată lumea. A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste şi afecţiune", a spus el pentru Wall Street Journal.

Publicitate

"Vineri seara am fost asaltaţi pe reţelele sociale, pe telefoane, aşa că ne-am închis telefoanele, alertele de la Facebook, de la Twitter", a mai spus acesta pentru publicaţia americană.

Wall Street Journal, New York Times, chiar şi BBC, postul care a găzduit momentul, au scris pe larg despre filmul în care Robert Kelly vorbea sobru despre Coreea de Sud, într-un cadru în care şi-au făcut loc şi cei doi copii ai analistului politic.

Cum au ”agăţat” marile publicaţii subiectul? BBC, interviu cu analistul politic şi cu familia acestuia. Washington Post, cinci momente live la TV, sabotate de copii.

Clipul amuzant în care apare analistul politic, ”sabotat” de copii, a fost vizualizat de zeci de milioane de ori. Anvergura cu care s-a viralizat clipul amuzant a atras atenţia şi marilor publicaţii internaţionale, precum BBC, Washington Post, Wall Street Journal, NBC, Reddit, The Telegraph, The Sun sau Daily Mail.

  • BBC nu a scăpat şansa de a dezvolta subiectul şi a realizat un interviu cu Robert Kelly, analistul politic din centrul subiectului, şi familia acestuia.

Acesta a spus că a fost o situaţie unică şi că i-a fost teamă că nu va mai fi contactat de BBC.

“Nu am mai păţit aşa ceva niciodată în viaţa noastră. Am fost îngrijorat de fapt că BBC nu ne va mai suna din nou niciodată”, a declarat Robert Kelly, în interviul acordat postului britanic.

“În primele 24-48 de ore după incident aţi fost cea mai faimoasă familie din lume”, a spus moderatorul de la BBC.

  • Robert Kelly a vorbit şi pentru Wall Street Journal despre aceasta situaţie. Acesta a spus că vineri şi-a închis orice contact cu reţelele sociale, chiar şi telefonul, pentru că a fost asaltat de mesaje şi notificări.

”A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste şi afecţiune. Am văzut si eu clipul la fel ca toata lumea si a fost chiar amuzant. Vineri seara am fost asaltaţi pe reţelele sociale, pe telefoane, aşa că ne-am închis telefoanele, alertele de la Facebook, de la Twitter”, a spus acesta pentru Wall Street Journal.

  • Washington Post a abordat subiectul cu cinci relatări live la TV ”sabotate” de copii de-a lungul timpului.

  • Dailymail a prezentat o conferinţă de presă la care a participat Robert Kelly, împreună cu familia sa, în Coreea de Sud, în care a vorbit despre situaţia creată.

”Suntem doar o familie obişnuită şi creşterea a doi copii poate presupune multă muncă. Din această cauză, se pare că acest material video a trezit reacţii ale părinţi din toată lumea şi suntem flataţi de vorbele de bine despre copiii noştri. Suntem fericiţi că gafa noastră de la televizor a adus atâta amuzament atâtor oameni.”

Prima dată am început să primesc notificări pe Twitter, apoi BBC ne-a sunat să ne întrebe dacă pot să preia materialul şi să scrie în print despre acest subiect, şi le mulţumesc că au prezentat subiectul într-o manieră blândă pentru copiii noştri.

Cred că motivul pentru care momentul a ajuns viral este că viaţa mea reală a străpuns carapacea falsă pe care am creat-o pentru televiziune”, a spus Robert Kelly în conferinţa de presă.

Potrivit tabloidului britanic, Robert Kelly, în vârstă de 44 de ani, este profesor de relaţii internaţionale la Universitatea Naţionala din Buzan, Correa de Sud, la departamentul de Ştiinţe Politice şi Diplomaţie.

Este originar din Cleveland, Ohio, şi s-a mutat în Coreea de Sud în 2008 unde s-a cunoscut Jung-a Kim, cu soţia sa, o fostă profesoară de yoga. Au împreună doi copii, Marion, în vârstă de 4 ani şi James, de nouă luni.

Robert Kelly a mai acordat interviuri pentru publicaţii precum CNN, CNBC sau Sky News.

Acesta, potrivit The Sun, vorbeşte, şase limbi străine: Germană, Franceză, Rusă, Latină, Coreeană şi Greaca clasică.

Clipul în care este redat momentul amuzant, publicat pe 10 martie de BBC, pe pagina de Facebook BBC Radio 1, a adunat în cinci zile peste 86 de milioane de vizualizări, 400 .000 de like-uri şi share-uri şi aproape 60.000 de comentarii.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus