Skip to main content

Gabriela Firea, încă o "declaraţie de război" la Dragnea. Burtierele orei: "manipulare", "măr otrăvit", "se încalcă legi"

 
Gabriela Firea, încă o "declaraţie de război" la Dragnea. Burtierele orei: "manipulare", "măr otrăvit", "se încalcă legi"

BURTIERĂ LA MINUT. Gabriela Firea, Gabriela Firea, Gabriela Firea, Gabriela Firea, Gabriela Firea. Subiectele celor cinci posturi de ştiri în jurul orei 13.30, când primarul Capitalei a ieşit la atac cu o "şarjă" de acuzaţii la agresa Guvernului.

Publicitate

Cum s-a văzut în burtiere? "Manipulare de joasă speţă", "se aruncă un măr otrăvit către bucureşteni", "se încalcă legi, pregătesc un dosar" sunt doar câteva dintre burtiere.

De notat că cele mai multe minute le-au alocat primarului Gabrielei Firea posturile România TV şi Antena 3. Digi 24, B1 şi Realitatea TV au întrerupt mai devreme cu câteva minute directul, pentru publicitate.

De ce a ieşit Firea cu declaraţii?

Gabriela Firea a declarat înaintea unei şedinţe a Asociaţiei Municipiilor din România că Guvernul a decis să taie din bugetul Primăriei Capitalei şi că „practic, s-a decis soarta bucureştenilor cu uşile închise şi cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-şi spună opinia despre bugetul Capitalei”.

Primarul municipiului Bucureşti susţine că bugetul primăriei a suferit o tăiere de 25%, care ar afecta transportul public, termoficarea, iluminatul sau apa, iar decizia de reducere a finanţării de către stat este, de fapt, o „răzbunare”.

Paginademedia.ro vă prezintă Burtierele la minut:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus