Skip to main content

Pro X şi Etno TV, încă 9 ani pe piaţa media. CNA a prelungit licenţele audiovizuale

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

CNA. Postul Pro X, parte a grupului Pro, a primit prelungirea licenţei audiovizuale prin satelit în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului din 13 iulie.

Publicitate

Membrii CNA au votat în unanimitate prelungirea licenţei audiovizuale pe încă 9 ani.

Licenţa postului Pro X expira pe 22 iulie 2021.

Reamintim că postul Pro X este, de fapt, fostul Sport.ro. Reprezentanţii Pro TV au solicitat CNA-ului transformarea din post de sport în post pentru bărbaţi, în vara lui 2017. Detalii, AICI. Pro X difuzează seriale dar şi meciuri de fotbal.

CNA a prelungit licenţa audiovizuală şi pentru Etno TV

Şi postul de muzică populară Etno TV a primit prelungirea licenţei audiovizuale din partea Consiliului.

Postul deţinut de Silvius Prigoană (80%) şi Rareş Alexandru (20%) rămâne pe piaţa media şi în următorii 9 ani. Membrii CNA au votat în unanimitate această solicitare a reprezentanţilor postului.

Licenţa Etno TV expira pe 22 iulie 2021.

 

CITEŞTE ŞI: OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Pro X a început binișor, păstrând o parte din grila fostului Sport.RO și completând-o cu câteva seriale de comedie, anterior difuzate de ProTV.

    Pentru că o vechea redacție a Sport.ro a ajuns deja la alte posturi de sport, unele recent lansate, cred că Pro X trebuie să „o rupă cu trecutul” și să se axeze pe filme și seriale de comedie și eventual emisiuni produse special pentru acesta, showuri de stand-up!
    De asemenea ProX ar putea difuza reluări ale emisiunilor „Pe bune” și ale sit-comurilor produse de ProTV și deja difuzate în anii trecuți de acesta.

Trimite un comentariu

sus