Skip to main content

„A venit vremea”, un nou format la Euronews, cu Nora Dincă. De când?

 
Nora Dincă este prezentatoarea emisiunii „A venit vremea”, de la Euronews / foto: Euronews
Nora Dincă este prezentatoarea emisiunii „A venit vremea”, de la Euronews / foto: Euronews

Emisiune despre mediu. Postul de televiziune Euronews aduce o emisiune nouă în grila de toamnă. Televiziunea anunţă că este vorba despre o emisiune care abordează subiecte despre mediu, intitulată „A venit vremea”.

Publicitate

Prezentatoarea acestui format este jurnalista Nora Dincă (care a lucrat 17 ani la Realitatea TV, dar şi la site-ul Ziare.com). Nora s-a alăturat echipei de la Euronews în această toamnă.

Când va începe?

A venit vremea” va avea premiera din 14 octombrie (sâmbătă), de la 11.30, în direct la Euronews, şi duminica în reluare, tot la aceeaşi oră. Emisiunea se difuzează săptămânal.

Cine este invitatul ediţiei de debut?

În prima ediţie a emisiunii „A venit vremea”, Nora Dinca va fi în dialog cu Elena Mateescu (director general ANM).

Începând cu ediţia din 21 octombrie, emisiunea va avea doi invitaţi: un meteorolog de la ANM (care va fi prezent în fiecare emisiune, dar diferit în funcţie de cine va fi meteorologul de serviciu) şi un antreprenor (care nu va fi acelaşi de fiecare dată).

Emisiunea va dezbate alături de meteorologi, climatologi şi antreprenori, modificările climaterice şi va „combina elemente de informare şi educare climatologică şi de mediu.”, transmite postul de televiziune.

Nora Dincă, prezentatoarea noului format de la Euronews:

„A devenit vital de important să opunem informaţii certificate de specialişti acestor prea multe campanii de dezinformare menite să manipuleze percepţia publică despre cauzele crizei climatice şi soluţiile care se impun. 

Nu putem acuza de ignoranţă publicul consumator de astfel de manipulări, dar să nu îi oferim şansa de a înţelege.

Pentru că informaţiile false întârzie luarea măsurilor politice necesare – lucru care se întâmplă deja, deşi, practic, nu mai avem de-a face doar cu avertismente ale specialiştilor, ci suntem contemporani cu schimbările climatice, le simţim şi le vedem cu ochiul liber, în jurul nostru.”

VIDEO. Promo - „A venit vremea”

Citeşte şi: Emisiune nouă despre educaţie, la Euronews. Prezintă: Adriana Stoian (fostă Mariş, una dintre primele ştiriste Prima TV)

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus