Skip to main content

Fuego, în sezonul 10 al emisiunii Drag de România mea, de la TVR 2. Cine e primul invitat?

 
Fuego, în sezonul 10 al emisiunii Drag de România mea, de la TVR 2. Cine e primul invitat?

Fuego (Paul Surugiu) lansează sezonul aniversar al emisiunii Drag de România mea, la TVR 2. Sezonul 10 aniversar debutează weekend-ul acesta. Ce noutăţi aduce noul sezon? Cine sunt invitaţii?  

Publicitate

Emisiunea Drag de România mea începe duminică, 2 aprilie, de la ora 15.00, la TVR2.

Sezonul 10 al emisiunii Drag de România mea va fi într-un platou nou, dar va avea şi un generic nou. Tot în acest sezon revine şi publicul spectator, precum şi duetele interpretate live de trupa emisiunii Supermarket.

În prima ediţie este invitată Mirabaela Dauer şi va fi un duet între Paul şi Mirabela. Printre invitaţii noului sezon se mai numără Camelia Florescu, Sava Negrean Brudaşcu (interpretă de muzică populară ardelenească)

Paul Surugiu - Fuego:

"Va fi un sezon strălucitor.Avem o nouă imagine, o nouă prezentare! Vor fi numai vedete, numai oameni talentaţi, colegi dragi, care ne aduc premiere, ne aduc momente unice! Va fi sărbătoare în fiecare duminică la TVR 2 şi cred eu că veţi avea multe clipe de neuitat dacă vă uitaţi la noi şi revedeţi oameni de povestit.

Când am început acest proiect, în 2018, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă, că poate fiecare poveste pe care noi spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu ştiu cine sunt oamenii care au definit şi definesc ţara asta.

Nu ştiu cât am reuşit, dar ştiu că uitându-mă la emisiunile realizate de mine şi de echipa mea, sunt mândru că nu ne-am luat după modă, că n-am fugit după o audienţă absurdă, doar de dragul de-a fi şi că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a ne poziţiona pe o plajă care nu ne specifică (...).

Este doar o modalitate prin care arătăm că ne pasă, că luptăm cu subcultura şi încercăm să oferim o variantă de rezervă în caz că cineva îşi dă seama că România noastră are valori, are muzică frumoasă, cu accente corecte, are eroi care ştiu să vorbească corect în limba lor şi care au ceva de spus, până la urmă. Staţi cu noi."

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus