Skip to main content

Portretele artiştilor de la Opera Bucureşti, într-o serie la Digi World

 
Portretele artiştilor de la Opera Bucureşti, într-o serie la Digi World

Digi World aduce portretele artiştilor de la Opera Naţională Bucureşti. Materialele fac parte din seria documentară #DigiPortrete. 

Publicitate

Ediţiile cu poveştile artiştilor şi detalii din culisele Operei vor fi difuzate la început de august. Mai exact, în perioada 2-6 august, de luni până vineri, de la ora 20:55. 

Printre numele care vor face subiectul emisiunilor se numără: Daniel Jinga, director interimar ONB, Chris Jaeger, designer de lumini şi colaborator apropiat al lui Ion Caramitru în spectacolele montate pentru ONB, Leonard Voinea, bibliotecar şi Ionuţ Adrian Stănică, din cadrul departamentului de electrică al ONB.

„Seria „Digi Portrete”, din august, vine ca o completare firească a filmului documentar „Vocile Operei”, reunind fragmentele care nu au intrat sau au intrat insuficient în producţia Digi World”, spune Mihaela Popescu - producător executiv Digi Documentare

Aceasta menţionează, cu privire la întregul proiect: 

„Un an şi jumătate, cât am stat în Operă, timpul a avut răbdare cu mine, cu echipa de producţie. Am stat uneori şapte - opt ore filmând pe scenă, în ateliere. Din opt ore, poate am folosit, în film, câteva minute, câteva cadre”. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus