Skip to main content

B1 TV, program de Sărbători. Filme româneşti cu Florin Piersic şi concerte cu Celine Dion şi Pink

 
Florin Piersic / foto: arhiva personală
Florin Piersic / foto: arhiva personală

Televiziunea B1 TV aduce de sărbători concerte, filme româneşti, documentare şi ediţii speciale ale ştirilor B1.

Publicitate

În ziua de Crăciun vor fi difuzate producţiile „Charles al III-lea, noul Rege” (documentar, 2023) şi „Masca de argint” (1985), cu Florin Piersic şi Alexandru Repan.

Vă prezentăm programul de Crăciun şi de Revelion, de la B1 TV:

Duminică, 24 decembrie:

Special B1 cu Eli Roman, de la ora 18.00

Eli Roman vine cu o ediţie specială din care nu vor lipsi colindele, obiceiuri de sărbători şi sfaturi pentru masa de Crăciun.

Ediţii speciale cu Andreea Moraru

Tot în ziua de Ajun, Andreea Moraru aduce câteva ediţii speciale ale Ştirilor B1 pe subiecte care surprind semnificaţia sărbătorii Crăciunului.

Filme româneşti:

Colierul de turcoaze, de la 16.00

O operă cinematografică din seria Mărgelatu, ce-i are în rolurile principale pe Florin Piersic, Ion Besoiu, Sobi Cseh şi Magda Barbu.

BD la munte şi la mare, de la ora 21.00

Cei de acasă vor avea ocazia să revadă personajele mult îndrăgite ale seriei B.D., căpitanul Panait, plutonierul Căpşună, Patraulea, Trandafir, Gogu Steriade şi mulţi alţii, interpretaţi de marii actori Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Iurie Darie, Vasilica Tastaman, George Mihăiţă, Ion Besoiu, Ioana Drăgan.

Concert:

Cei trei tenori - Concert de Crăciun, de la ora 23.00

Evenimentul îi are în prim-plan pe cei trei mari tenori, José Carreras, Plácido Domingo şi Luciano Pavarotti.

Spectacolul a fost produs la Viena în anul 1999 şi include prestaţii de excepţie, precum: Cantique de noel (O Holy Night), Ave Maria, Oh Tannenbaum, White Christmas, Let is snow, dar şi multe alte.

25 decembrie:

News Pass cu Laura Chiriac, de la ora 14.00

Preotul Vasile Ioana a acordat un interviu jurnalistei Laura Chiriac, în care vorbeşte despre importanţa zilei de 25 decembrie, naşterea Mântuitorului, tradiţii şi obiceiuri de Crăciun, dar şi despre familie.

Documentar:

„Charles al III-lea, noul Rege”, de la 17.00

Filmul prezintă viaţa lui Charles, aflat mereu între privilegii şi scandaluri, pornind de la anii copilăriei şi relaţia cu părinţii săi, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip, şi până în prezent. Educaţia lui Charles, implicarea în cauzele sociale şi de mediu încă din anii 1970, căsătoria cu Prinţesa Diana, relaţia cu William şi Harry, scandalurile din jurul Familiei Regale, dar şi rolul pe care îl are Camilla în viaţa lui Charles sunt doar o parte dintre subiectele ce sunt abordate în acest film.

Documentarul biografic conţine imagini inedite din copilăria şi adolescenţa lui Charles, interviuri cu persoane din anturajul său (inclusiv cu pilotul său de avion şi cu majordomul său), istorici şi jurnalişti.

Documentarul este produs în anul 2023 şi prezintă inclusiv abordarea pe care a avut-o Charles III cu privire la relaţia cu Harry şi Meghan Markle.

Film:

„Masca de argint”, de la ora 21.00

Acţiune şi comedie marca Florin Piersic într-un alt film din seria Mărgelatu.

Concert:

Celine Dion - Taking chances tour (live in Boston), de la 23.00

În prima zi de Crăciun, începând cu ora 23:00, urcă pe scenă Celine Dion, cu un show  din turneul internaţional "Taking Chances ". Nu vor lipsi hituri precum "All by myself", "My heart will go on", "I'm alive" sau "Power of love".

Duminică, 31 decembrie, ora 16.00:

360 Grade cu Alina Bădic, previziuni 2024

 

Alina Bădic prezintă previziunile astrale pentru anul 2024, alături de invitaţi speciali.

Tina Turner - live, de la 21.00 

În anul în care ne-am despărţit de marea artistă, B1 TV oferă un concert, care face parte din ultimul turneu al Tinei Turner, ”50th Anniversary Tour”, filmat în anul 2009.

”Tina: Live!” a fost unul dintre cele mai mari turnee ale artistei, acesta având peste 90 de spectacole în 40 de oraşe din întreaga lume, la care au participat peste un milion de fani.

În acest show veţi putea asculta, printre altele, hiturile ”Love Got To Do With It”, ”The Best”, ”Private Dancer” sau ”We Don’t Need Another Hero.”  

BD în alertă, de la ora 00.30 

 

În noaptea de Revelion continuă aventurile personajelor din seria Brigada Diverse, într-o altă comedie în regia lui Mircea Drăgan.

Pink: The truth about love, live from Melbourne, de la 02.30

În noul an va fi prezentat un show marca Pink. "So what", "Try", "Just like a pill" sunt doar o parte din marile hiturile ale artistei din Statele Unite. 

Luni, 1 ianuarie:

Buletin de Bucureşti, de la ora 21.00 

În prima zi a noului an este programată o comedie clasică a cinematografiei româneşti, în regia lui Virgil Calotescu.

Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu-Matei şi Octavian Cotescu interpretează rolurile principale.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus