Skip to main content

Publika TV, postul Realitatea din Republica Moldova, o investiţie de 4,5 milioane de euro

 

Realitatea Caţavencu va lansa în Republica Moldova, la jumătatea luniii februarie, postul de ştiri şi business Publika TV. Investiţia în proiect este estimată la 4,5 milioane de euro.

Publicitate

Pentru postul Publika vor lucra peste 150 de jurnalişti modoveni şi 100 de tehnicieni.

Totodată, grupul anunţă şi achiziţia pachetului majoritar al companiei New Media Group, din Moldova, care deţine cel mai important portal de ştiri în lima română, unimedia.md.

Detalii, în comunicatul de mai jos:

"Grupul Realitatea-Caţavencu, prin compania parteneră Ştiri Media Grup din Chişinău, a pus bazele unui parteneriat strategic pentru dezvoltarea operaţiunilor de televiziune şi new media în Republica Moldova.

Grupul s-a extins deja în televiziune şi internet în Republica Moldova, unde primele produse lansate vor fi televiziunea de ştiri şi business Publika TV şi portalul publika.md.

De asemenea, au fost finalizate negocierile privind achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al companiei online New Media Group din Moldova, care cuprinde portalul de ştiri de limba română lider în Republica Moldova - unimedia.md; site-ul de ştiri în limba rusă vesti.md; site-ul dedicat femeilor ladyclub.md şi regia de publicitate AdCenter.

Operaţiunile în televiziune în Republica Moldova însumează o investiţie de 4,5 milioane de euro. Lansarea staţiei Publika TV este planificată pentru jumătatea lunii februarie 2010. În acest proiect au fost angrenaţi peste 150 de jurnalişti moldoveni, numeroşi experţi în business şi analişti politici, 100 de tehnicieni şi echipamente tehnice de ultimă generaţie. Publika TV va emite live, 24 de ore, 7 zile pe săptămână."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dumitru dumitru
    Se face spalare de creier la aceasta televiziune. Daca se considera "independenta si democratica" de ce nu pune fata in fata noua conducere a tarii cu vechea - la dezbateri, ci aduc numai critica la ceea ce a fost. Se apropie sfirsitul si la noi in Bsarabia! :"(
  • borca paul borca paul
    eu cred ca realitatea tv va schimba mass media din r moldova si va vi frumos postul cand o sa difuzeze asta va garantez eu PAUL DIN ALBA IULIA
  • angela angela
    Pai si unde o sa prinda canalul numai in chisinau sau in toata tara? ca saracii de pe la sate sunt rau informati de singura televiziune care le mai vine in casa MOLDOVA 1 ?
  • nina  gonta nina gonta
    da, pacat ca in spatele acestei "mari" investitii romanesti sta SORIN OVIDIU VANTU si cu asta am spus tot .. DACA VA FACE TELEVIZIUNE SI STIRI CA IREALITATEA.TV din romania, atunci mai bine s-ar numi DIVERSIUNE . nu televiziune .. pacat ca o astfel de televiziune va veni in R.M ..pacat de portalul UNIMEDIA.MD, pe care TRUSTUL SOV l-a inghitit ,.. CACI SOV este mogulul mafiot al romaniei . DECI NIMIC BUN PENTRU MOLDOVA SI MOLDOVENI .. va fi : dezinformate , denigrare si o politica subvesiva conttra AIE , iata ce va fi..
  • Razvan Razvan
    O investitie cat se poate de buna. Sunt sigur ca va avea succes pentru ca moldovenii vor o arternativa la propaganda politica. Totusi cred ca aceasta televiziune va fi partial cenzurata...

Trimite un comentariu

sus